Hänt sen sist?

I torsdags var Elin, Wiggo, Thesse, Wille, Katja, Essie, Madde och Wilma här på fika. Var trevligt som vanligt..bjöd på blåbärspaj och banan/chokladpaj och vaniljvisp :)

I fredags var vi nere på speedhockeyn i Tyrs hov med Elin, Roger och Wiggo. Det var skoj, Molly var helt inne i hockeyn och klappade händerna när klacken klappade :)

Lördags var Fredrik, Hannes, Harry och Charlie i Rya på dan och då var vi där och träffade dem. Syrran var i Stockholm och gjorde stan osäker ;) På kvällen blev vi bjudna på mat nere på Riviera av Lucas och sen åkte vi med ut till Svenstorp och pimplade kaffe och traggade :)

Idag stack jag och Molly ut till Rya eftersom Dick inatt inskjuknade i troligtvis halsfluss..han har feber, ont i halsen och tyckte att han hade vita prickar i halsen..fatta vad snabbt det kom på..igår kväll när vi skulle lägga oss så sa han att han kände sig lite konstig i kroppen och sen på natten vaknade han med frossa..och på morgonen var han helt väck..sover sover sover så jag och Molly tyckte det var lite tradigt här hemma så vi stack ut till Rya och gick en promenad och så.

Nu ska jag hoppa i säng..Dick är förpassad till vardagsrummet..skönt på ett sätt..slipper vi störas av hans snarkande ;)

Buzz buzz buzzador

Så komiskt..både jag och Dick är med i Buzzador och idag fick både han och jag ett erbjudande att prova en produkt..samma produkt och det var mellanmål från Nestlé! Hur bra som helst! Så nu kommer vi att få hem två omgångar av yoghurt mellisarna Jogolino att prova.

Ikväll var vi på informationsmöte med Vemma. Gillar produkten, känner man faktiskt efter bara en veckas användande piggare...känner mig inte så seg i kroppen. Samt att den är helt ok att dricka..är ju så anti tabletter..de fastnar bara och jag får inte ner dem om de är för stora så detta passar mig perfekt! Testade energidrycken och den var enligt min mening lite godare än shoten.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Var nere och handlade en runda innan. Ja just det..beställde ju bok nr 4 i Twilight-serien. Den kommer imorrn..wooohoo! Me like! 500-sidor ännu mera spännande läsning! Jag är nog tokig..är helt besatt..verkligen..kan få för mig såna knäppa grejer ibland..blir liksom som en craving..innan var det ju kardemummaskorpor (kanske ingen bra liknelse..men men). Betalat räkningar har jag också gjort..är alltid lika skönt när allt sånt är fixat.

Nä nu ska jag plocka undan här lite..får ju besök av mammor och barn imorrn..ska bli trevligt..fullt ös kan jag tänka mig. Ska baka pajer..en blåbärspaj och en banan och chokladpaj..får seom de går hem.

10 månaders besök på BVC

Idag var jag med loppan på 10 månaders kontroll på BVC. Hon hade ökat mer i vikt än jag hade trott. Hon hade gått upp ca 500g och väger nu 8030g och hon hade växt 3 cm så nu är hon 70cm. Hon hade sovit när vi gick ner till BVC och jag tänkte ta upp henne 5 min innan vi skulle in så att hon skulle vakna till men precis när jag väkt henne så kommer Anna ut och säger att vi lika gärna kan komma in nu. Ingen bra idé..Molly hann inte vakna till innan vi kom in till doktorn så det var gallskrik och klängade på mig som gällde. Och hon ville icke ens ta i klossarna som doktorn höll upp åt dem..efter ett tag tog hon en..och slängde iväg direkt..doktorn blev lite putt på henne när hon hade gjort det 5 ggr. Men sen fick hon pilla på ett halsband med fjärilar och grejer på och då blev hon glad. Så pass att hon till och med kunde tänka sig att ta båda klossarna och slå dem mot doktorns klossar..överkurs sa doktorn..och till slut slog hon sina egna klossar mot varandra. Då var doktorn nöjd. Sen fick de höra hennes tragg också..hon pratade och pratade och pratade..doktorn tyckte det var roligt och busade lite med henne.

När vi var klara där så träffade vi Thesse och Wille som hade tiden efter oss. Wille hade också  vuxit en del på både längd och vikt. Våra små bebbar börjar bli stora nu.

Ikväll välkomnade jag hösten lite i förtid..tog en varm dusch, på med morgonrocken, kröp upp i soffan med den tredje delen i Twilight-serien, en kopp ananas-kokos te och en filt. Mysigt som bara den. Dick var och tränade och Molly somnade redan 19:30 så jag hade det så lugnt så. Härligt!

Tjejfest och födelsedag

Vilken rolig dag, kväll och natt vi hade igår! Girlies day! Dagen startade med att Lina och Fredde kom hem till oss vid 10:45 och sen begav vi oss hem till Sjöö's där Anna och Jenny också var. Ohh vilken fest vi kom till, plättar, bacon, ägg, frallor, gott pålägg, smoothie m.m. Rikigt gott! Efter att vi hade tryckt i oss så mycket av det här goda som vi bara orkade så gick Dick, Molly och Fredde hemåt och Roger stack ner på hockey. Sen hade vi hemmaspa med massage (tack Anna och Elin), ansiktsmasker som Jenny fixat, bubbeldricka, smarriga morotsmuffins, kokosrom och apelsinjuice m.m Härligt var det!
Vid 16 gick jag och Lina hem till oss och duschade och fixade oss. Jag sminkade inte mig utan det gjorde söta Marie sen när vi kom ner till Sjöö's igen vid 17:30. Nu käkades det sallad, pizza och den flytande födan började också att intas lite häftigare än tidigare på dan. Anna hade med sig en honungssnaps som (förlåt Anna) enligt mig inte smakade så gott..men den gick ner ändå. Därefter tryckte vi in oss i bilar och kördes upp till Katja där tjejfesten skulle va. Den flytande födan hinkade vi oss så snart var vi allt lite runda under fötterna :) Efter kl 12 så fick jag höra skönsång från tjejerna för då började min födelsedag :) Sen blev jag ikastad i poolen med kläder och allt..kallt när man kom upp. Hade ju inga andra torra kläder med mig än en speedobaddräkt och en kofta..så det åkte på men åkte av ganska snart igen och så hoppade jag, Lina, Louise och Elin i poolen och badade. Sen åkte baddräkten och koftan på igen och var min klädsel ända tills vi kom hem, alltså gick jag hem genom Tyringe i baddräkt, kofta, en handduk och guldiga ballerinaskor. Vilken syn! Tur att vi inte mötte någon, Kan säga att det var ganska kyligt att gå hem i...fick höra att det hade endast varit 7 grader varmt ute. Kl 03:00 prick var vi hemma så det blev en lång men härlig dag!

Idag var man lite småsleten när man vaknade. Molly vaknade ju som vanligt runt 8 tiden så mycket sömn blev det inte. Vid 12 käkade vi frukost och sen åkte Fredde och Lina hemåt igen vid 14-tiden. Tack Fredde och Lina, helgen var super rolig! Efter det gick vi ner till Sjöö's för att hämta våra kvarglömda saker. Elin och Wiggo sussade sött men Roger var vaken så vi kom in och efter en stund kom sömntutorna ner. Vi tog en promenix upp till Katja för att hämta lite grejer men mötte dem en bit därifrån, de var också på promenad. Senare när vi kommit hem till Sjöö's igen så beställde vi pizza..käkade ju bara sallad igår så idag unnade jag mig en pizza..smakade gooooott sådär dagen efter.

Lägger in lite bilder från gårdagen men utelämnar vissa bilder som tex av två stycken rumpor i poolen! ;)


               

               

               

Till salu

Glömde skriva att svärfars och Lille-Mors hus är till salu..så är ni sugna på att flytta till Lyckeby utanför Karlskrona så är detta ett kanon hus med massor av space. Finns på hemnet: http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/491860

Slappedagar och ännu mer kalasande

I tisdags gjorde jag och Molly inte mycket..det enda vettiga var en promenix med Elin, Wiggo, Thesse och Wille. Vi var även inom Unge och handlade present till Benton som fyller 1 på måndag. Många 1 åringar nu inom det närmsta.

I onsdags gjorde vi typ ingenting heller..tog det bara lugnt och busade och hade det mysigt.

Idag var det dock 1 års kalas för Wiggo och Benton. Var hemma hos Elin och det bjöds på goda kakor och god tårta. Grabbarna fick sina presenter (kläder från Unge) och sen busades det. Jag och Molly gick efter kalaset till Unge. Linda har ju börjat att sälja vuxenkläder också och hon hade en såå snygg top från Nümph som jag har drömt om sen jag såg den första gången och jag har icke kunnat sluta tänka på den. Men nu är den miiin!! Den är svart med ett coolt uggletryck på..tar bild sen och visar. Ska ha den och lila leggings på lördag..blir nog ballt. Sen ska jag sminka mig lite rockigt och tupera upp håret i samma stil.

Har gått bättre och bättre att somna loppan nu de senaste dagarna. Har minskat hennes sovtid på dagarna också..så nu är hon rejält trött på kvällen. Idag somnade hon nästan när hon drack vällingen så idag gick det busenkelt att somna henne men det kan ha ändrats till imorrn.

Åhh jag är helt besatt av Twilight-böckerna..läste till typ 02:00 igår..ooopps! Man kan riktigt känna passionen mellan Edward och Bella..slår riktigt gnistor..haha vad gammal jag känner mig nu..är nästan som en tanta som läser romantiska Harlequin-böcker. Skämt åsido..har nästan läst ut första och längtar efter att få öppna bok nr 2 och dras med i storyn.

Nu är det snart helg och då vankas det tjejfest! Attans vad jag har längtat efter den festen..dansa dansa dansa med girlsen! Sötingarna Anna och Jenny kommer ju också hem..så lovely! Och så kommer LIna och Fredde hit och bor hos oss, trevligt! Grabbsen och kidsen ska vara hos Roger och Wiggo och slappa.

Nu blir det lite läsning för mig..får se när jag kan slita mig ikväll :)

Balunsande

Igår var det två st balunser att gå på. Wiggos 1 års kalas och Charlies 2 års kalas. Wiggo fick en gungälg från IKEA av mig, Dick o Molly och Charlie fick coola svarta tajta brallor och en häftig skjorta till det. Var väldigt trevligt på båda ställena.

Idag gick vi ner en runda till Elin och Wiggo på fm. Käkade supergod smörgåstårta och vanliga tårta. Tack så mkt! Och så kollade vi ju såklat på alla nya grejer som Wiggo fått. Många bra och fina saker! Wiggo sov när vi kom men vaknade efter en stund..Elin väntade lite med att hämta honom och Molly lekte med en sån där klubba som man ska slå ner klossar på en bräda och så vänder man på den och börjar om. Rätt som det är slår hon mig på foten och jag säger aj..då kommer det ett skratt där uppe ifrån...tyckte Wiggo var jätteroligt :)

Molly somnade på vägen hem från Sjöö's och sen sov hon 1 ½ timme. När hon hade vaknat fixade jag bebisplättar till henne som hon gillade. Gjorde ett helt gäng och slängde i frysen, bra att ha som mellis lite då och då. Sen på em och ikväll har hon varit lite gnällig och velat vara nära bara.

Fick kämpa med henne för att få henne att sova nu ikväll..hon har varit krånglig i några dagar nu och vi har försökt det mesta som dock efter nån timmes försökande har slutat med att hon har fått sova mellan oss. Dumt att ge mig sig..jag vet. Men nu ikväll tänkte jag att jag inte skulle ge mig, hon skulle helt enkelt sova i sin säng. Efter mycket om och men fick jag henne iallafall till att ligga ner och inte sätta sig eller ställa sig upp hela tiden. Är lite komiskt när man har lagt henne och gått ut ur rummet och så går man in efter en stund..då står hon upp och skrattar och hoppar i sängen..tokiga unge! Till slut somnade hon iallafall..skönt för henne att sova i sin egna säng..hon sover ju bättre då. Läste nånstanns att när de har lärt sig nåt nytt som tex sitt, krypa eller gå så störs ofta både nattningen och sömnen ett tag för att sen rätta till sig igen. Läste om några nattningsmetoder som vi ska testa om det är likadant imorrn.

Nu ska jag också sova. Godnatt!

Bröllop och 1 års grabb

Idag fyller Wiggo 1 år..helt galet vad tiden har gått fort!! Grattis Wiggo! Nu dröjer det inte länge innan våra knattar springer runt och traggar hål i huvudet på oss. Ska dit en runda imorrn med present innan vi sticker till Laholm på 2 års kalas.

Idag var det även bröllop för Louise och Tobbe. Vi skulle först dit och kolla bara men sen fick Dick äran att fotografera dem också. Jag agerade lite av en fotoassistent. Vi tog med dem ner till Hovdala och sen till Björkviken och ut på bryggan där. Tror att det blev fina bilder. Sen var vigselakten i Louise föräldrars trädgård. Mysigt! De var så himlans fina! Hoppas att de fick en toppendag!

Igår var Thesse, Jocke och Wille här på en fika på eftermiddagen. Wille och Molly blev glada av att se varandra..smilade upp sig :) De hade ju inte setts på 2 veckor eftersom fam Strandberg varit på semester i Turkiet.

Molly har varit helt crazy ikväll. Kryper som bara den nu och är SNABB!! Nu ikväll har hon jagat katterna så de har fått lite motion också. Kattmaten är ett hett objekt att krypa till men det är nej nej nej!

Hennes andra tand kom upp idag förresten. Hej hej bissing nr 2!

Nu ska vi fixa lite grattiskort här. Sussa sött!

Slappedag

Idag har jag och Molly inte gjort mycket..hon var vaken 2 timmar inatt..höll på att stöka runt och slänga sig och sätta upp rumpan i vädret. Gnällig var hon också. Tog över henne till oss efter ett tag och efter 2 timmar somnade hon..är nog som Elin sa att det är mycket för henne nu när hon börjat att krypa samt att det ser ut som en liten tandis till är på g. Vi får se vad som händer inatt..hon hade varit gnällig och svårsomnad ikväll sa Dick.

Var inne hos Marie nu ikväll på en träff angånde den här hälsodrycken Vemma. Har köpt lite grann nu och ska testa. Är ju super om man kan bli lite piggare.

Idag fyller Charlie 2 år, grattis stora killen! Ska bli skoj att komma på kalas på söndag, fast innan det ska vi hinna med ett 1 års kalas också. Wiggo fyller ju 1 på lördag men då är det bröllop mellan Louise och Tobbe så han ska firas på söndag så vi sticker dit en runda innan vi åker till Laholm.

Nu ska jag sova. Natti!!

Me & I-party

Idag var det dags för Me & I-party hos Elin. Nya kollektionen släpptes igår, och när jag kollade hemsidan så tyckte jag nja..sådär..tyckte att kläderna var lite pastelliga och inte särskilt "höstiga". Men när man såg dem in real så var de jättefina. Blev två tröjor, 1 par strumpbyxor och 1 par byxor till lopp-skuttan. Bilderna är lånade från MeandI.

           

Blir nog fint på henne..deras byxor är superbra till Mollys kroppsform. Ska på ett party till den 3:e september hos Thesse. Får se om det blir nåt handlat då annars är det bara trevligt att träffas :)

Nä nu ska jag sussa..ska till jobbet imorrn på möte kl 10:00 och innan dess ska jag ha lämnat Molly ute hos pappa. På kvällen kommer Carro och Per hit på lite käk..ska bli mysigt..var ett tag sen vi sågs nu.

Fixande och fika

Idag började dagen med mys..Molly var så gosig när hon hade fått välling och ville bara mysa innan hon somnade om. När hon sen vaknade igen var det dags för frukost och sen städade jag efter helgens bravader. Loppan var trött idag och ville sova en stund på förmiddagen och en stund efter lunch.

Vid 14-tiden kom Marie hit på lite fika och vid 14:30 kom Elin och Wiggo. Var trevligt med fika och tragg. Marie hade med sig varsin provshot med hälsodryck till oss. Ska hem till henne på torsdag på en träff angående de här vitaminerna..tänkte först att det skulle smaka jätteilla (vet att jag är som ett litet barn angående sånt :) ) men det var helt ok!  Vemma hette företaget. Kanske kan vara bra att käka nåt i vitaminväg nu framåt hösten..tror att jag fattas nån vitamin eller nåt..blir yr ibland.

Ikväll har vi inte gjort mycket. När Dick höll på att somna Molly så ringde hans farmor så då tog jag över läggningen och då somnade jag också.. Sen när jag vaknade hade jag ont i kroppen och mådde illa..händer ibland när jag vaknar så där efter att ha somnat tidigt på kvällen..efter en halvtimme rättar det till sig..knasigt.

Kollar på Dexter nu..helt ok serie...fast lite läskig..hehe.

Nu nu ska jag antingen sova eller läsa på Twilight-boken. Natti!!

Blueberry hill

Idag var fam Andersson en runda på fika. Käkade frallor och så hade vi ju missat att köpa tårta eller dylikt så det fick bli vad vi hade i frysen...ananassplitglass..aja det var gott. Vi fick födelsedagspredsent..ett dubbelt våffeljärn..superbra! Här ska det gräddas våfflor :)

vid 16-tiden åkte jag, Dick och loppan ut till Rya. Dick och Molly badade i poolen medans jag och mamma satte av ut i skogen och fajtades med flugorna medans vi plockade blåbär. Tillsammans fick vi ihop 2 och ½ liter. Finns hur mycket blåbär som helst..roligt att plocka när man ser blåbär typ överallt. Har massa blåbär i frysen nu..blekingeblåbär och skåneblåbär..ska nog ut och plocka nån liter till och bunkra upp med. Det är så gott att hälla i en kanna med iskallt vatten (som Leona brukar göra)..smakar som svag blåbärssaft.

Imorn börjar Dick ju jobba igen efter semestern..tradigt men så är det. Är snart helg igen :) Får se vad veckan har att erbjuda..har inbokat Me & I-party hos Elin på tisdag kväll och möte på jobbet på onsdag..annars inget förrens helgen.

Nu ska det sussas här..Molly var så söt innan när hon skulle sova..låg och hade en brottningsmatch med sin flodhäst och giraff..mjukisarna vann för hon somnade med flodhästen över sig.

Är förresten sugen på att klicka hem dessa i rött:



Perfekta att ha i höst när det regnar och har sig och man ska ut och traska och greja.

Natti!!


Födelsedagsgris

Idag fyller Dick 26 år..grattis älskling!! Vi hyar typ slutat att köpa presenter till varandra men han fick en present av Molly imorse. En ny bok av hans favvo författare. Molly gillade att hjälpa till att öppna presenten..fast hon tykcte nog att det var lite knasigt för precis innan hade vi slått in den och nu skulle den öppnas igen...tokigt!

Igår var mamma, pappa, Fredrik, Katta och Malte här och käkade. Bjöd på tacogratäng med sallad och nachochips. Till efterrätt hade vi fixat en dessert från denna boken. Frusen sommardessert tror jag att den hette..var philadelphiaost, kesella, persikor, jordgubbar och hallon som man frös ner i en hålform. Garnerade med blåbär när vi tog fram den. Rikigt gott!!
Fick vin, himmagjorda kakor samt pengar insatta på fonder. Tack så mycket!

I torsdags var vi i Laholm och hälsade på syster med familj. Var mysigt och trevligt..fick god mat som vanligt när syrran fixar. Var även vid havet och Molly badade för första gången i havet. Hon lånade Harrys solskyddströja som räckte ner till vaderna på henne..hihi. Hon gillade inte när man satte henne ner men höll man henne så hon fick hoppa och studsa så var det riktigt skoj!

               

I torsdags morse käkade vi även frukostbuffé med Lollo, Elin och Wiggo på Sandy's. Var mumsigt och kidsen busade som vanligt :) De är ena riktiga tokstollar :)



I fredags städade vi lite här hemma och sen polerade Dick bilen och jag och Molly badade i poolen hos mamma och pappa. We like :)

Avslutar med en bild på loppan från i tisdags när vi var hemma hos Fredde och Lina och en när Molly och Fritz sussar i våra sängar.

       


Kärleken är så stark

Ibland bara slås man av kärleken man har till sitt barn..man kan sitta och titta på Molly och bara känns sig världens gråtfärdig och känna att kärleken strömmar genom en..att får vara Mollys mamma är det mest underbara jag har varit med om. Att se henne göra framsteg, att få en mysig kram av henne eller att bara se hennes busig leende..det gör en helt matt..man smälter.

Igår började vi dagen med att vi körde ner till Svedala och tänkte försöka hitta lite skoj där på Swedala outlet..men nää hittade ingenting! Och de hade tagit bort barnavdelningen också..tradigt. Så Swedala outlet får inga fler besök av oss..värdelöst!!

Körde sen till Nova Lund och inhandlade födelsedagspresent till Charlie..han fyller 2 år den 13 augusti..stora killen nu! Blir nog en bra present..hoppas jag :) Körde sen till Fredde och Lina, de bor sjukt bra i Lund..precis vid Mejeriet och Stadsparken..så nära stan. Molly var jättefrämmande för Fredde..men efter ett tag gick det ganska bra. Vet inte vad hon har fått för sig..hon tycker att män är jättefarliga. Drack kaffe och traggade och sen fick vi otroligt god mat! Currygryta med pasta...mums! Fredde är en super duktig kock! Molly vägrade sen att somna så vi gick en runda o parken men hon somnade inte ändå..11 somnade hon och sen körde vi hem vid 1-tiden.

Idag slappade vi bara på morgonen..busade och lekte med Molly. Städade undan lite grann här hemma medans Molly sov. Vid 17-tiden studsade vi ner till familjen Sjöö. Lollo var också där..så skoj att träffa henne..blir ju inte så ofta nuförtiden när hon och Erik hänger i Stockholm. Åt väldigt god pastasås och pasta..mmmm!! Var varmt ute så vi satt ute på deras altan och spelade triss och pimplade vin tills kl 23:30 då vi traskade hemåt igen. Var så skönt ute!! Bestämde även att Lollo ska åka med oss upp till Laholm imorrn och så ska Marianne hämta henne där..skönt att slippa att sitta och skumpa på en buss. Men första ska vi käka frukostbuffé på Sandy's..inte helt fel. Vi ska upp och hälsa på syrran med familj..ska bli skoj. Pappa åkte upp dit i tisdags för att hjälpa dem med ombyggnaden av huset så han ska åka med oss hem sen.

Nu ska jag sova. Natti!

Tandis och krypis

Skrev ju aldrig igår om att Molly fått sin första tand samt att hon har börjat att krypa så smått. Tanden fick hon när vi var i Göteborg, 2009-07-28 och krypa började hon med när vi var på mamma-barn fika hos Elin och Wiggo, 2009-07-31. Lockade med Mia så kröpa hon ca 3 kryp :) Efter det har hon tagit några enstaka kryp hit och dit. Ålar sig gör hon också, både framåt och bakåt.

Idag (igår eftersom klockan är efter 00:00) hade jag och Dick 7-årig förlovningsdag. Förlovade oss i Karlskrona under Sailfestivalen där...regnade gjorde det..precis som idag. Dagen firades med att vi tog med Mollys morfar på en tripp till Helsingborg..besökte IKEA, Väla, Biltema och Leklust...hehe skojigt firande va? Nu har Molly en ny giraff eftersom den andra "dog" i Gimli-attacken :) Hon satt och pussade på den hela tiden inne på IKEA så hon hade nog saknat den. Köpte även en lära-gå-vagn för presentkortet på Leklust som vi fick av Dicks jobb. Sjukt mkt leksaker de har där och faktiskt skiljde inte priset så mycket om man jämnför med Gekås..inte på Fisher Price iallafall...kollade de grejerna som vi köpte till Molly på Gekås och det skiljde 10 kr. Molly blev helt till sig när hon såg den gigantiska avdelningen med mjukisdjur...hon älskar mjukisdjur..sprattlade och skrattade och höll på.

Imorrn drar vi oss neråt Skåne, till de nygifta sötisarna Lina och Fredde i Lund..lär vara bruna efter bröllopsresan till Bali...

Natti!

Sommar stohej

Jahapp nu var det ett tag sen (igen) som jag skrev. Måste bli bättre, så här kan vi ju inte ha det. Vad har hänt sen sist då? Senast jag skrev var när vi var i Karlskrona och då skrev jag att vi skulle till Wämöparken. Var trevligt men ganska litet och inte så många djur. Grisarna som Molly brukar gilla bestod av en jättegris som bara låg och surade. Men naturen var fin där.

Molly och farmor i Wämöparken                      

På lördagen där var vi först i Kalmar och hälsade på Anna, sista gången i den lägenheten innan hon och Daniel flyttar ner till Limhamn. Ska bli såå mys att de kommer närmare. Kan man träffas mer..väntar vi bara på att Jenny, Chrille, Lollo och Erik också ska bege sig neråt..hihi :) Efter det var vi på 20 års baluns i Svensgöl utanför Rödeby. Dicks lillasyster Tette som fyllde år och hon och pojkvännen Jimmy bor där. Var riktigt trevligt när vi väl kom in..Molly var så otroligt främmande så det tog nog en halvtimme innan vi kunde gå in i huset...hon bara skrek och grät. Men sen gick det bra, hon blev det av med sin giraff som hunden Gimli fick tag i och tog några varv med ute på tomten..hihi :)

                    

På måndagen åkte vi till Göteborg för att hälsa på goa Jenny och Chrille..bara mös och hade det trevligt när vi kom upp och på tisdagen åkte vi en runda till Slottsskogen för att titta på djuren på zooet och käka lunch. Var hur mysigt som helst och sen åkte vi till Ica Focus och inhandlade god mat..och vi köpte även glass för 200:- :) Ben & Jerry's..hihi..så kan det gå :) Åkte hem på onsdagen och tog oss även en sväng inom Gekås och sen en runda inom Laholm för att hälsa på syrran med familj...trevligt!

                    

                    

I torsdags var vi på middag hos Louise och Tobbe. Elin, Roger, Wiggo, Thesse, Jocke och Wille var också där. God mat och dricka och trevligt sällskap så försvinner tiden fort..kom nog inte därifrån förrens 02-tiden. Satt och spelade party-alias..roligt spel!

                          

Igår var Roger och Wiggo hemma hos oss och käkade. Grillade karré och hade färsk potatis, morötter och lök i ungen och sen kall bearnaisesås till det. Mumsigt! Sen kom även Jenny och Chrille på besök, glad överraskning!! Testade ett nytt spel till Wii.. Sports Resort..rätt skoj. Kidsen var busiga och vaknade igen efter att de hade somnat och var uppe och busade..helt tokiga var de i soffan med Mollys snuttar :)

RSS 2.0