Kärleken är så stark

Ibland bara slås man av kärleken man har till sitt barn..man kan sitta och titta på Molly och bara känns sig världens gråtfärdig och känna att kärleken strömmar genom en..att får vara Mollys mamma är det mest underbara jag har varit med om. Att se henne göra framsteg, att få en mysig kram av henne eller att bara se hennes busig leende..det gör en helt matt..man smälter.

Igår började vi dagen med att vi körde ner till Svedala och tänkte försöka hitta lite skoj där på Swedala outlet..men nää hittade ingenting! Och de hade tagit bort barnavdelningen också..tradigt. Så Swedala outlet får inga fler besök av oss..värdelöst!!

Körde sen till Nova Lund och inhandlade födelsedagspresent till Charlie..han fyller 2 år den 13 augusti..stora killen nu! Blir nog en bra present..hoppas jag :) Körde sen till Fredde och Lina, de bor sjukt bra i Lund..precis vid Mejeriet och Stadsparken..så nära stan. Molly var jättefrämmande för Fredde..men efter ett tag gick det ganska bra. Vet inte vad hon har fått för sig..hon tycker att män är jättefarliga. Drack kaffe och traggade och sen fick vi otroligt god mat! Currygryta med pasta...mums! Fredde är en super duktig kock! Molly vägrade sen att somna så vi gick en runda o parken men hon somnade inte ändå..11 somnade hon och sen körde vi hem vid 1-tiden.

Idag slappade vi bara på morgonen..busade och lekte med Molly. Städade undan lite grann här hemma medans Molly sov. Vid 17-tiden studsade vi ner till familjen Sjöö. Lollo var också där..så skoj att träffa henne..blir ju inte så ofta nuförtiden när hon och Erik hänger i Stockholm. Åt väldigt god pastasås och pasta..mmmm!! Var varmt ute så vi satt ute på deras altan och spelade triss och pimplade vin tills kl 23:30 då vi traskade hemåt igen. Var så skönt ute!! Bestämde även att Lollo ska åka med oss upp till Laholm imorrn och så ska Marianne hämta henne där..skönt att slippa att sitta och skumpa på en buss. Men första ska vi käka frukostbuffé på Sandy's..inte helt fel. Vi ska upp och hälsa på syrran med familj..ska bli skoj. Pappa åkte upp dit i tisdags för att hjälpa dem med ombyggnaden av huset så han ska åka med oss hem sen.

Nu ska jag sova. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0