Sommar stohej

Jahapp nu var det ett tag sen (igen) som jag skrev. Måste bli bättre, så här kan vi ju inte ha det. Vad har hänt sen sist då? Senast jag skrev var när vi var i Karlskrona och då skrev jag att vi skulle till Wämöparken. Var trevligt men ganska litet och inte så många djur. Grisarna som Molly brukar gilla bestod av en jättegris som bara låg och surade. Men naturen var fin där.

Molly och farmor i Wämöparken                      

På lördagen där var vi först i Kalmar och hälsade på Anna, sista gången i den lägenheten innan hon och Daniel flyttar ner till Limhamn. Ska bli såå mys att de kommer närmare. Kan man träffas mer..väntar vi bara på att Jenny, Chrille, Lollo och Erik också ska bege sig neråt..hihi :) Efter det var vi på 20 års baluns i Svensgöl utanför Rödeby. Dicks lillasyster Tette som fyllde år och hon och pojkvännen Jimmy bor där. Var riktigt trevligt när vi väl kom in..Molly var så otroligt främmande så det tog nog en halvtimme innan vi kunde gå in i huset...hon bara skrek och grät. Men sen gick det bra, hon blev det av med sin giraff som hunden Gimli fick tag i och tog några varv med ute på tomten..hihi :)

                    

På måndagen åkte vi till Göteborg för att hälsa på goa Jenny och Chrille..bara mös och hade det trevligt när vi kom upp och på tisdagen åkte vi en runda till Slottsskogen för att titta på djuren på zooet och käka lunch. Var hur mysigt som helst och sen åkte vi till Ica Focus och inhandlade god mat..och vi köpte även glass för 200:- :) Ben & Jerry's..hihi..så kan det gå :) Åkte hem på onsdagen och tog oss även en sväng inom Gekås och sen en runda inom Laholm för att hälsa på syrran med familj...trevligt!

                    

                    

I torsdags var vi på middag hos Louise och Tobbe. Elin, Roger, Wiggo, Thesse, Jocke och Wille var också där. God mat och dricka och trevligt sällskap så försvinner tiden fort..kom nog inte därifrån förrens 02-tiden. Satt och spelade party-alias..roligt spel!

                          

Igår var Roger och Wiggo hemma hos oss och käkade. Grillade karré och hade färsk potatis, morötter och lök i ungen och sen kall bearnaisesås till det. Mumsigt! Sen kom även Jenny och Chrille på besök, glad överraskning!! Testade ett nytt spel till Wii.. Sports Resort..rätt skoj. Kidsen var busiga och vaknade igen efter att de hade somnat och var uppe och busade..helt tokiga var de i soffan med Mollys snuttar :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni har minsann hunnit med en del ni oxå!!!:)

Verkar varit en mysig lördags em-kväll! Roger berömde maten. Vi hörs o ses!!

kramar

2009-08-03 @ 21:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0