Tandis och krypis

Skrev ju aldrig igår om att Molly fått sin första tand samt att hon har börjat att krypa så smått. Tanden fick hon när vi var i Göteborg, 2009-07-28 och krypa började hon med när vi var på mamma-barn fika hos Elin och Wiggo, 2009-07-31. Lockade med Mia så kröpa hon ca 3 kryp :) Efter det har hon tagit några enstaka kryp hit och dit. Ålar sig gör hon också, både framåt och bakåt.

Idag (igår eftersom klockan är efter 00:00) hade jag och Dick 7-årig förlovningsdag. Förlovade oss i Karlskrona under Sailfestivalen där...regnade gjorde det..precis som idag. Dagen firades med att vi tog med Mollys morfar på en tripp till Helsingborg..besökte IKEA, Väla, Biltema och Leklust...hehe skojigt firande va? Nu har Molly en ny giraff eftersom den andra "dog" i Gimli-attacken :) Hon satt och pussade på den hela tiden inne på IKEA så hon hade nog saknat den. Köpte även en lära-gå-vagn för presentkortet på Leklust som vi fick av Dicks jobb. Sjukt mkt leksaker de har där och faktiskt skiljde inte priset så mycket om man jämnför med Gekås..inte på Fisher Price iallafall...kollade de grejerna som vi köpte till Molly på Gekås och det skiljde 10 kr. Molly blev helt till sig när hon såg den gigantiska avdelningen med mjukisdjur...hon älskar mjukisdjur..sprattlade och skrattade och höll på.

Imorrn drar vi oss neråt Skåne, till de nygifta sötisarna Lina och Fredde i Lund..lär vara bruna efter bröllopsresan till Bali...

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0