Enter sandman

Ligger just nu och lyssnar på Metallicas Enter sandman..Dick spelar Guitar Hero Metallica. När jag var gravid och nån månad efter kunde jag inte med det spelet..blev illamående och höll på att kräka så fort jag hörde introt till det. Dick fick spela när jag hade gått och lagt mig och inte hörde det..knasigt!! Tokigt hur mycket som håller i sig även efter graviditeten..vissa dofter klarar jag fortfarande inte av..och vissa morrnar kan jag verkligen tänka mig tillbaka (inte på ett bra sätt) hur illa jag mådde på morrnarna och hur jag fick kämpa för att inte spy. Men det är så det är..bara till att genomlida..man har ju fått sin belöning i form av en liten loppa :)

Nu ikväll var Wiggo och Roger på besök..kidsen busade och vi drack lite rödvin. Är supertrött nu så snart ska jag hoppa ner i sängen. Ska ju ut och gå när Molly vaknat imorrn och fått välling. Hela familjen ska ut och trippa. Har bestämt det att lördagsmorgonen går vi alla tre en runda och sen köper vi med oss frallor och mysfrukost hem. Får hoppas att hon vaknar lite senare än idag..05:46 stod klockan på. Hon vaknar ju oftast mellan 07:00 och 08:00 annars men så är det väl..när man väl kommit in i en rytm så ändras det.

Igår var vi på Cats och hade överraskningsmiddag för Thesse som ska gifta sig nästa lördag med sin Jocke. Det var vi mammor som överraskade henne och oh my god vad överraskad (läs rädd) hon blev. Vi hade lurat in henne till Louise där hon trodde att hon skulle äta mysmiddag men icke..vi gömde oss i tvättstugan och så sa Louise att Thesse var tvungen att kolla på en sak därute och när hon öppnade dörren stod vi där och hon skrek rakt ut så rädd hon blev och söte Wille blev lika rädd han stackaren. Louise passade Wille och vi andra stack in till Cats med Thesse och så roligt vi hade! Skrattade typ hela tiden..härligt gäng! God mat var det också. Tiden bara sprang iväg så strax efter 23 kom vi därifrån. Önskar er all lycka i framtiden vännen!

Nä nu ska jag sussa..imorn ska vi träffa Anna och Daniel..ska bli superskoj..var evigheter sedan!!! Natti!

Neeej..inte regn

Jahapp då var det fina vädet slut för denna gången. Så trist! Vaknade inatt av att det riktigt dånade på taket nedanför oss av regn..konstigt att inte Molly vaknade som det lät. Sen kom åskan också..isch!

Ska ner på Tyringedagarna nu på förmiddan..är lite barnaktiviteter. Inte fö att där är så mycket för de allra minsta men det kan vara mysigt ändå att gå ner dit. Ska även dit en runda ikväll och kolla på talangjakten.

Har ju gått ett tag sedan jag bloggade (igen). I helgen var vi uppe i Göteborg hos Jenny och Chrille. Roger, Jenny och Chrille skulle springa Göteborgsvarvet så jag, Dick, Molly, Elin och Wiggo stod och hejade på. Satt även en stund i Slottsskogen och pimlade lite vin..härligt! De var så duktiga våra löpare! Efteråt var det enorm kö till spårvagnarna och vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle vara hemma på många timmar om vi skulle ta spårvagnen. Det blev taxi istället..dyyyyyr taxi eftersom de var tvugna att köra en omväg i och med Göteborgsvarvet. Väl hemma hos Jenny och Chrille så beställde vi mat och drack lite Sabgria och vin och tittade på schlagern. Blev inte så sent..alla var ganska trötta.

På söndagen åkte vi alla till Liseberg..var så mysigt och Molly gillade att kolla på bergochdalbanorna. Vi körde en femkamp och det var riktigt skoj..fast jag kom sist..Dick vann. Körde hemåt vid halv sex eller nåt och körde inom Rya för att byta till den andra bilbarnstolen. Blev mycket bättre! Molly gillade verkligen sin nya stol för nu kan hon kolla ut och ser oss bättre. Ska bara skaffa ett solskydd till den för solen står rakt på.

I måndags åkte vi och Thesse och Wille till Ullared..handlade inte så mycket..lite strandleksaker m.m. Men det var en trevlig utflykt och kidsen skötte sig bra.

I tisdags var det Meandi-party hos Elin..handlade faktiskt inte något. De är ju ganska dyra..handlade ju när jag hade det.

I onsdags var det frukost här hemma hos oss..var sex mammor och åtta barn i vår lägenhet. Trångt men roligt!

Nä nu ska vi äta lite frukost innan vi ska iväg.

Ett tag sen

Nu var det ett tag sen jag bloggade..bättring på det!

Fick klänningen nu i veckan..passade inte..mitt problemområde är boobisarna...de fick liksom inte plats...tyget var inte stretchigt..alls. Så det blir till att sälja på Tradera. Har hittat en annan fin klänning som jag nog ska lägga ett bud på..en pinup-klänning..svart och vit randig vid bobbisarna och sen helsvart resten och en söt röd rosett vid midjan typ. Lägger in en bild nån annan dag.

Idah tog jag och Molly på oss promenerarskorna och gick ut till pappa och hälsade på. Perfekt promenad! Ikväll var vi hos Roger och Wiggo och käkade lite. Frun i huset var på andra uppdrag.

Imorrn bär det av till Göteborg. Ska kolla på när Jenny, Chrille, Krille, Marlene, Sofie och Roger springer Göteborgsvaret. Ska bli riktigt skoj! Vi våldgästar Jenny och Chrille så vi stannar tills på söndag. Helgen kommer troligtvis att innebära bus, vin- och sangriadrickande, mys och massa promenixande.

Nä nu är klockan laaaaate! Ska upp i tid imorrn.. Natti!

Tröttis

Huhh vad trött jag är idag..kan det vara nåt förkylningsgrejs på väg? Hoppas inte..har inte tid och lust med sånt. Nu vill man ju vara frisk och kry när det fina vädret äntligen har kommit tillbaka.

Roligt att ni tyckte att klänningen var fin..hoppas nu som sagt att den passar. Ska kolla lite på rockabilly-frisyrer sen..vill ju gå in för temat och fixa en tidsenlig frisyr också :)

Molly håller på att gnida med grejer mot tandköttet men inte syns det nån bissing än. Får vänta och se vad som händer. Hon sover bra nu igen iallafall..sover till ca 7-8 på morgonen. Hon hade ju nån natt där hon var allt annat än glad..men jag ska inte klaga..vi har det väldigt bra..är väl bäst att njuta av det så länge det varar för rätt som det är så ändrar det sig.

Rensade i Mollys byrå idag..mycket kläder som kunde rensas ut..måste köpa nån sorts förvaringslådor till dem. Kan ju hända att man får en liten lus till som de kan passa.

Var hemma hos Thesse och Wille en sväng i eftermiddags också. Molly testade Willes gåstol..hon tyckte nog att det var roligare att sätta igång de olika ljuden på den än att gå. 

Imorrn har vi inget planerat på dagen..på kvällen ska vi på Tupperwareparty hos Erica. Tror inte att jag ska handla nåt..men man vet ju aldrig. Trevligt att träffa lite folk iallafall :)

Händer inte lika mycket nuförtiden som innan..då hade man ju babysång och gympa inplanerat..och babycafeét var ju jättelänge sedan vi var på. Tror att vi ska traska dit på torsdag. Det är väl snart sommaruppehåll där.

Sovdags var det nu ja. Godnatt!

Hittade en klänning

Igår vann jag budgivningen på ebay på en klänning. Kommer att bli perfekt om den passar..annars får jag sälja den på tradera och fortsätta letandet.


Hoppas hoppas att den passar!! Kan verkligen rekommendera att kolla på ebay..jag handlade på www.ebay.co.uk Det är ju Storbritannien och där är det ingen tull på kläderna..det är det från USA. Jag betalade inkl frakt för denna klänningen 336:-

Igår var vi hemma hos MIa, Noah och Tuva. Var mycket trevligt och mysigt! Så himlans god frukost fick vi...Mia är så piffig! Molly var dock inte sig själv...hon hade vaknat på natten och bara skrek och grät i typ 1 ½ timme..gick inte att trösta henne. Fick ge henne välling och det lugnade nog lite så efter 10 min då somnade hon. Hos Mia kände jag att hon blev varm så hon fick alvedon och på eftermiddagen var hon tokgnällig. På kvällen blev det lite bättre..flinade och höll på. Men jag röstar på att det är tänder på g..hon fick ett rån idag och det tog hon och gned mot tandköttet så hon nästan skakade. Ser nästan ut som om där är nåt..tycker att det är svårt att se..den där tungan är ju ivägen hela tiden :)

Idag var vi ute och gick en promenad..gick inom Matlusten och där charmade hon kassörskerna..Katta är hon väldigt glad i..flinade som som en tok åt henne. Ikväll var jag på Pump..var skönt..synd att det ska vara på måndagar nu istället..får se om vi tar upp simningen igen kanske? Var ju ett tag sedan nu.

Nä nu är det nattedags! Nattnatt!

Looking for Rockabilly

Var ett tag sen jag skrev nu...men men så blir det ibland.

Är bjuden på födelsedagsfest med Rockabilly-tema i sommar. Håller på att kolla lite efter klänning. Har budat på nån på Tradera..får se hur det går. Vill ju verkligen gå in för temat :) Kollade även lite på e-bay..där finns ju hur mycket som helst. Synd att frakten ibland är lika dyr som själva klänningen.

Igår var det 5-års baluns för Malte. Han fick ett fotbollsmål av oss. Härligt att det var så fint väder så att vi kunde vara ute..hade varit mindre roligt med dagens väder.

Idag var det sista mamma-barn gympan..tradigt..har varit gött att gå dit och kämpa lite. Vi hade fixat en present till Elin för att hon stått ut med oss. Hon fick ett strandtält till Wiggo :)

Molly sitter riktigt bra nu..trillar nästan aldrig. Sen har hon börjat att busa en massa. Man kan busa med henne och så tittar hon åt ett annat håll men man ser att hon sitter och flinar för sig själv. Så sött! Och så tittar hon "under lugg".

Nä det här blev ett kort inlägg. Måste bättra mig.

RSS 2.0