Hänt sen sist?

I torsdags var Elin, Wiggo, Thesse, Wille, Katja, Essie, Madde och Wilma här på fika. Var trevligt som vanligt..bjöd på blåbärspaj och banan/chokladpaj och vaniljvisp :)

I fredags var vi nere på speedhockeyn i Tyrs hov med Elin, Roger och Wiggo. Det var skoj, Molly var helt inne i hockeyn och klappade händerna när klacken klappade :)

Lördags var Fredrik, Hannes, Harry och Charlie i Rya på dan och då var vi där och träffade dem. Syrran var i Stockholm och gjorde stan osäker ;) På kvällen blev vi bjudna på mat nere på Riviera av Lucas och sen åkte vi med ut till Svenstorp och pimplade kaffe och traggade :)

Idag stack jag och Molly ut till Rya eftersom Dick inatt inskjuknade i troligtvis halsfluss..han har feber, ont i halsen och tyckte att han hade vita prickar i halsen..fatta vad snabbt det kom på..igår kväll när vi skulle lägga oss så sa han att han kände sig lite konstig i kroppen och sen på natten vaknade han med frossa..och på morgonen var han helt väck..sover sover sover så jag och Molly tyckte det var lite tradigt här hemma så vi stack ut till Rya och gick en promenad och så.

Nu ska jag hoppa i säng..Dick är förpassad till vardagsrummet..skönt på ett sätt..slipper vi störas av hans snarkande ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0