Blueberry hill

Idag var fam Andersson en runda på fika. Käkade frallor och så hade vi ju missat att köpa tårta eller dylikt så det fick bli vad vi hade i frysen...ananassplitglass..aja det var gott. Vi fick födelsedagspredsent..ett dubbelt våffeljärn..superbra! Här ska det gräddas våfflor :)

vid 16-tiden åkte jag, Dick och loppan ut till Rya. Dick och Molly badade i poolen medans jag och mamma satte av ut i skogen och fajtades med flugorna medans vi plockade blåbär. Tillsammans fick vi ihop 2 och ½ liter. Finns hur mycket blåbär som helst..roligt att plocka när man ser blåbär typ överallt. Har massa blåbär i frysen nu..blekingeblåbär och skåneblåbär..ska nog ut och plocka nån liter till och bunkra upp med. Det är så gott att hälla i en kanna med iskallt vatten (som Leona brukar göra)..smakar som svag blåbärssaft.

Imorn börjar Dick ju jobba igen efter semestern..tradigt men så är det. Är snart helg igen :) Får se vad veckan har att erbjuda..har inbokat Me & I-party hos Elin på tisdag kväll och möte på jobbet på onsdag..annars inget förrens helgen.

Nu ska det sussas här..Molly var så söt innan när hon skulle sova..låg och hade en brottningsmatch med sin flodhäst och giraff..mjukisarna vann för hon somnade med flodhästen över sig.

Är förresten sugen på att klicka hem dessa i rött:



Perfekta att ha i höst när det regnar och har sig och man ska ut och traska och greja.

Natti!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Ja sicka snygga skor, blir lite sugen själv. Hade en liten knäpp i huvudet i em för jag tänkte dragit till Ullared imorgon med alla kidsen men nu är även hjärnan med så jag har ställt in den trippen.....får bli Halmstad med Charlie på onsdag istället....

2009-08-10 @ 21:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0