Mera snö och afterskii fest

Ännu mera snöö..tar det aldrig slut? Börjar bli lite trött på det nu. Men visst hade det inte varit snö så hade det varit kallt, mörkt, grått, regnigt och tråkigt. Nu är det lite ljusare och barnen har ju superskoj i snön. Längtar iallafall till våren nu. Har redan köpt vårjacka och den vill man ju börja använda snart.

I lördags hade vi lite mysfrukost hos oss med familjen Sjöö och Marie och Mads. Frallor och mumsiga pålägg. Var mätt  ända tills på kvällen sen. På kvällen var det dags för afterskii fest i Västar Torups bygdegård. Var Jennie och Peter Lenngård, Malin Svensson och Jonatan Glader som hade fixat ihop 100 pers. Var en sjukt rolig fest. Den bästa på länge. Nästan alla hade verkligen gått in för temat och var utklädda. Jag älskar såna fester, blir inte så stelt och man får toka sig och klä ut sig :) Allt var verkligen lyckat och bandet var hur bra som helst!!

Molly sov hos mormor och morfar i lördags och det hade gått jättebra. När vi kom ut dit på sönaden så sov igen och blev glad när vi var där när hon vaknade. Var ute lite i snön sen men då blev hon sur..kanske inte så konstigt eftersom hon trillade av snowracern med ansiktet rakt ner i snön... Då ville hon in och så fick hon bada i badkaret..vi har ju inget badkar hemma..bara dusch och badbalja så hon tycker att det är toppen när hon får bada där. När vi hade lagt henne hemma på kvällen så sov hon i ca 2,5 tim innan hon vaknade och var jätteledsen..fick lite välling för det hade hon inte velat ha innan på kvällen och trodde att hon skulle somna om..men nää..var bara ledsen och ville vara nära så hon fick ligga mellan oss. Man sover inget vidare när man har en liten loppa som far runt och bökar i sängen..ska bli spännande att se när hon får en riktig säng utan spjälor som håller henne på plats. Rätt som det var inatt så fick jag en fot i ansiktet..då låg hon med fötterna på huvudkudden och rumpan rakt upp i vädret..fattar inte hur hon kan sova så..

Innan hon vaknade hade vi kollat nästan klart på Avatar..den e bra men kanske inte så überbra som alla har sagt..kanske att man skulle sett den på bio.

Har kollat in Nova Stars nya kläder...mm me like!! Kläderna som tjejen på bilden har är verkligen sååå Molly-stil.

Bild lånad från Babyshop.

 

Nä nu ska vi se slutet på Avatar och sen är det dags att sova. Hoppas på att Molly sover inatt.


Magsjuka

Då var vi helt friska från magsjukan. Molly blev kass precis innan vi kom fram till Dicks pappa i Lyckeby..tjoho..roligt..not. Så den kvällen ägnades åt att torka kräk och att duscha Molly. Dan efter var hon som vanligt igen och vi hoppades att vi hade klarat oss. Vi körde hem redan då ifall vi skulle ha blivit smittade..och jo tack..visst hade vi blivit smittade..både Dick och jag blev kassa på söndagen. Fy föööör för magsjuka. Har nu inväntat de 48 timmarna som man ska vänta efter sista kräkningen och ska jobba imorgon igen. Hoppas att man inte får nåt mer sånt här i vinter/vår..vill inte!

Annars har vi inte gjort så mycket mer än att ha varit sjuka. Köpte en bilbarnstol till på rea som vi ska ha i den lilla röda bilen. Kan verkligen rekommendera Familjetorget. Supersnabb leverans, beställde en torsdagskväll och på måndagen hade det kommit till utlämningsstället för avhämtning.

Nä nu ska jag sova. Natti natti!

Full rulle

Känns som om dagarna går i hundra nittio nu...men det e bara skoj! Tycker att livet är superhärligt!

Har haft lite sjukstuga här hemma, alla har varit förkylda i omgångar. Trist men det hör ju vintern till. Bara vi slipper nån magsjuka så är jag glad.

I helgen var vi och hämtade vårt tillskott. En Citroën C3, ska ha den som andra bil. Dick ska ha den till jobbet samt om vi kör häromkring så tar vi den..är bensinsnålare än volvon.

Var även på 25-års partaj för Tobbe i lördags, var mkt trevligt men vi åkte ganska tidigt. Hade loppan med oss och hon behövde hem och sova.

I söndags kom Carro, Per, Pricken, Emely och Nova på middag. Väldigt mysigt och barnen lekte jättebra fast att det skiljer ca 2 år på dem. Molly älskar ju hundar så hon var överlycklig över att Pricken hängde med.

Då har det snart gått halva veckan..snart helg igen! Den ska spenderas i blekinge. Ska bli skoj. Har inte varit där sen i julas så det har ju hänt en del med Molly sen dess.

Lägger upp lite bilder på Molly och kompisen Wiggo från olika tillfällen.






Hur lyckas jag?

Alla säger att en svärmorstunga kan man inte ta död på..joho..om man heter Anna Selander kan man. Har en som jag nog inte vattnat på 3 månader..och den kommer nog inte tillbaka till jordelivet..har nog sett sina bästa dagar..men man vet aldrig..kanske kan lyckas att få liv i den..

Idag har vi införskaffat oss en bil till. En Citroën C3. Passade våra önskemål perfekt och det var en väldigt välvårdad bil..ett äldre pedant par som hade haft den. Köpte den på bilcentrum i Kristianstad. Molly tokgillade att titta på alla bilarna..hon sprang omkring där inne och tjattrade. Blir så att Dick ska ha den och jag vår Volvo V70..kvittar mig men visst jag gillar ju att köra automataren (Volvon)..är ju van vid det nu. Se bild nedan på vårt nya tillskott.

 

I helgen är det fullt upp. Lördag 25-års fest och söndag middag hos oss med Leo, Emely, Nova, Carro och Per. Funderar på att fixa kroppkakor till lunch på lördag..det var länge sedan vi gjorde det (haha har iofs bara gjort det en gång). Men det är såå gott! Fast Dicks mamma är bara bäst på att göra dem.

Nä nu är min Chai Latte uppdrucken och jag tänkte gå och lägga mig så natti natti!

RSS 2.0