Trött på det nu

Nu är jag trött på förkylningen och som tur är är den nu på väg att försvinna.. Mollys näsa rinner inte längre och feber har hon inte haft idag och hon hostar bara lite grann. Det enda jag har kvar är lite hosta.

Idag har vi inte gjort mycket...bara slappat och städat här..eller ja..jag har städat och Molly har plockat fram grejerna igen. Hon fick tag i en toarulle också och rullade upp 1/3 av den...roligt..not! Tvättat har vi också gjort..tror att jag har kört 4 maskiner så nu är där tonvis med kläder att vika..inte roligt alls.

Från och med fredag 12:00 till och med söndag kl 16:00 så är vi som är boende på Kurhotellet bortkörda från våra parkeringsplatser. Detta pga att det ska vara orienteringstävling i Tyringe och tävlingscentrum ska vara vid Kurhotellet och då kommer de att ta alla hårdytor runt Kurhotellet i anspråk så vi får snällt parkera bilen vid Kyrkans hus eller kyrkan.

Kan passa på att tipsa om en jättebra almanacka som jag har haft detta året och kommer absolut att köpa en till nästa år också. Det är en personlig almanacka där man kan skriva in tex när folka fyller år osv direkt i datorn och så sparas det på ett konto så nästa år när man ska köpa sin almanacka så kryssar man bara i att man vill ha de dära datumen med..slipper man sitta och skriva över alla till den nya kalendern. Samt att man utformar kalenderna precis som man vill ha den. Klicka här för att komma till sidan. Toppen tycker jag!

Idag hade jag inte mycket att skriva om så det får bli ett kort inlägg idag. Nu blir det Idol.

Fin inredning

Blev inga matlistor gjorda ikväll..fastnade framför olika sajter med barninredning. Molly älskar ju de dära stora mjuka Barbapapa-dockorna..hittade en fin väggdekal till hennes framtida rum..se nedan

 

Hittade även ett sååå sött dockhus..men..det finns en hake..det kostar 1640:-..inget dockhus som Molly kommer att få men det var iallafall fint!

 

 

 

Fint va? Båda bilderna är lånade från Svenska Barnrum.


Hej hej feber

Då var det dags för lite högre feber här i huset. 39,1 hade loppan nu ikväll. Hon har annars varit pigg o glad idag så jag trodde att det hade vänt men nu kom febern istället. Ska ner och köpa stolpiller imorrn för hon bara fräser ut den flytande alvedonen. En annan börjar känns sig bättre, kan det vara den magiska chokladdrycken? Har druckit en 3-4 såna idag och det hjälper faktiskt.

Molly tokvägrade att käka lunch idag. Åt en yoggi på eftermiddagen och sen nu ikväll så hade jag planerat att göra Falulåda och det gjorde jag också..bara det att jag hade läst fel..läste att den skulle stå inne i 20 min..men när jag skulle sätta in den i ugnen och läste på receptet igen så stod det 1 timme och 20 min..tyckte väl att det var konstigt att den skulle hinna bli klar på 20 min..aja..fick snabbt fixa till lite makaroner och köttbullar eftersom Dick skulle iväg och träna..så nu har vi iallafall morgondagens mat klar..falulåda! Molly käkade en halv burk risotto med skinka och champinjoner och sen åt hon några makaroner och kokta grönsaker också. Och nu ikväll käkade hon 140 ml välling...sen somnade hon.

Nu ska jag kika på Idol och sen ska jag nog sätta mig och göra en matlista inför kommande veckor.

Vill även passa på att länka till Lindas blogg. Och i detta inlägget kan man vinna nedanstående fina tröja.



Förkylningstider

Då har förkylningens tider kommit till Selander/Nordströms residence. Jag är hes, hostar och är förkyld, loppan hostar till ibland och näsan rinner på henne och Dick är också förkyld. Det är sånt man får ta nu i förkylningstider. Jag och Molly har bara varit hemma och kurerat oss idag. Skulle egentligen haft lite mamma-barn fika här idag men ställde in den eftersom vi är förkylda. Det får vi ta en annan dag. Och öppna förskolan kunde vi ju inte heller gå på idag pga förkylningen.

Ikväll har jag sovit hela kvällen..skönt..brukar ju vara bra att sova bort sjukan. Vaknade precis lagom till Hollywoodfruarna..gahh..kollar bara på det för att de är så komiska..

Nä idag var det inte mycket att skriva om. Nu ska jag lägga mig och hoppas på att förkylningen är bättre imorrn.

Lundamys och kalajs i Laholm

I fredags åkte vi till Lund, till Fredde och Lina. Det bjöds på tre rätters gourmetmiddag. Mumsigt! Alla var dock rätt trötta då det blev sängdags ganska i tid. Men trevligt hade vi!

På lördagen gick vi en runda på stan, skulle handla present till syrrans mellankille Harry. Hittade ett spel och ett par röda jeans till honom. Sen till Molly hittade vi en lila skinnjacka..den va så fin..vi har letat efter en skinnjacka till henne ett tag men inte hittat nån som passat. Den blir hon nog cool i. Nr vi var klara på shoppingturen åkte vi till Laholm på 4-års partaj. Det bjöds på italienskbuffé..riktigt gott var det! (som vanligt hos fam. Nilsson). Körde hem vid 00:40.

Idag har vi städat och loppan har varit lite småtjurig. När hon vaknade efter eftermiddagsluren så var hon otröstligt ledsen..bara grät och grät tills hon tappade andan och snyftade riktigt mycket..kanske var en mardröm. Men sen var hon glad igen och blev jätteglad när Roger och Wiggo kom på besök. Busungarna for rundor här hemma som vanligt :) Hade inte kommit iväg och handlat så det fick bli hämtpizza till middag idag.

Nu sussar Molly sött i sin renbäddade säng så nu ska jag vika min del av tvätten och sen ska vi bädda rent i våra sängar också.

Sussa sött vänner!

Update: Bilder på Molly i sina Lilla Nova K-byxor ligger på Lilla Nova K's hemsida.

Nu är det helg!

Nu är det helg..härligt! Dick har tagit ledigt från 12 och är nu på väg hem. Ska ju åka till Fredde och Lina i Lund idag och så ska vi åka inom Nova så Dick tog ledigt. Mysigt att förlänga helgen lite.

Funderar på att införa en fredagsgrej..att alltid köpa färska blommor att ha på bordet inför helgen..är ju så fint. Läste om det hos Josefine. Man blir ju så glad av blommor.

Var på öppna förskolan innan..var skoj. Kidsen härjade runt som vanligt och det var skoj att Leona och Benton också kom dit en runda. Var så länge sedan man träffade dem. Benton är ju bara för söt!!

När vi kom hem så fick Molly laxlasagne med broccoli..gick jättebra tills det var 1/3 kvar..då fräste hon ut maten så det blev laxlasagne i halva köket..inte nice! Och nu sover hon.

Nä nu ska jag ta och betala räkningar här och sen ska vi packa ner lite grejer inför helgen och sen sticker vi! Bloggar på söndag igen. Ha en skön helg!!

Pump och promenad

Idag var det träningsdags! Gick en långpromenad i eftermiddags mellan skurarna och ikväll var det dags för pump. Jag och Mia var så duktiga så :) Riktigt skönt!

Hämtade idag ut overallen från Didriksons som jag vann på Tradera..riktigt bra skick var den i och kostade typ 1/3 av orginalpriset. Fast lär nog inte köpa nån overall där sen när de kommer upp i storlekarna..känns som om overallerna slits mer då..

Har inte tagit nån bild på Mollans byxor än..men det kommer.

Imorrn ska vi på öppna förskolan på förmiddagen och sen drar vi till Lind för att mysa med Fredde och Lina, ska sova där tills på lördag. På lördag åker vi sen vidare till syrran med familj i Laholm. Harry fyller 4..vad tiden går fort!!
Bilden nedan på Harry har Helena tagit. Jag tycker att den är så bra! Han lär charma alla flickor i framtiden (gör det säkert redan :) )

 

Nä nu ska jag stryka lite grejs och sen blir det loppelådan. Molly vaknade precis..klarvaken..hon hade knappt ätit nån välling innan sa Dick så hon fick lite ny välling och lite mys och då somnade hon igen.


9 år tillsammans

Idag firar jag och Dick 9 år tillsammans. Det firade vi med lasagne och rödvin..mums! Blev tillsammans i Karlskrona när jag var där med innebandyn och spelade. Hade dock "pratat" på nätet sen -97 eller -98. Puss till dig älskling! Tänk vad fint vi har det och vilken underbar dotter vi har fått!

Idag fick jag hem byxorna som jag hade beställt från Lilla Nova K till lilla loppan. Är riktigt nöjd! Ska ta en bild sen nån dag när jag har laddat kameran.

Idag har Molly käkat bra faktiskt..välling på morgonen, yoggi till fm fika, spaghetti med köttbullar i tomatsås (barnmatsburk) till lunch, gröt till em fika, lasagne och majs till kvällsmat och välling nu på kvällen. Och hon dricker vatten riktigt bra nu..hon har ju verkligen ratat vattnet innan..men nu dricker hon själv och det går bra. De sa på BVC att vi ska börja med mjölk till maten nu också så det ska hon få testa imorrn. Känns som om det är lite grann som har lossnat den sista veckan..hon dricker själv, går med gåvagnen, äter lite själv med skeden, somnar väldigt bra både på kvällen och på dagen.

Idag var vi inom Matlusten och handlade och Katta jobbade. Molly sken upp som en sol när hon såg henne och sen busade de som bara den..Molly tyckte tillslut att det var tradigt att sitta i vagnen och då tog Katta upp henne och sen gick Molly omkring ovanpå frysdiskarna med Katta (Katta gick såklart på golvet ;) ) Busar!

Nä nu ska jag allt ta ett glas Icecoffe och sen blir det Idol.

Sleeping beauty

Loppan sov 2 ½ timme i em. Hon var nog väldigt trött idag..sov inte så jättemycket igår och inatt har hon varit lite orolig. Vaknade vid 24-tiden och ville ha välling..hon kom inte till ro och fick därför ligga mellan oss inatt..hon kurade ihop sig framför mig och ville att jag skulle hålla om henne..mysigt! Hon sov till 07:10 och käkade sen välling.

Skulle möta Elin och Wiggo här utanför 09:50..brukar ha följe ner till babysången. När jag tryckte på hissen kom det ingen hiss..kom upp en man för trappan och frågade om jag skulle åka hissen...tja..det var tanken sa jag..då höll den på att lagas så han fick hjälpa mig ner med vagnen..han såg lite halvsvettig ut när vi kom ner :) Var mysigt som vanligt på babysången. Molly är dock inte stilla en sekund..går ju inte att tvinga henne att sitta still heller..hon vill ju gärna utforska och sitta och kolla själv.

Nu ska jag kocka lasagne.

Igen säng än

Har inte kommit i säng än..sitter och kollar lite på nätet..men har faktiskt tömt diskmaskin och slängt in tvätt i torktumlaren.

Sitter och funderar på att åka hit i kanske slutet av november eller i december..mysigt att bara gå och strosa och kolla.

Passar även på att länka till Linas fotoblogg. Längtar tills på fredag då man får träffa henne, Fredde och Elvis :)

Nu ska jag sova..promise!

Update: Glömde även att skriva att loppan blir 11 månader idag!

Popcornsskal borde utrotas!

Gahh vad jag blir less på popcornsskal..blev såå sugen på poppisar ikväll men det ångrar jag nu...popcornsskalen sätter ju sig överallt i tänderna och det är så irriterande! Luktar dessutom popcorn i hela lägenheten..aja..lite tisdagsmys får man unna sig ibland.

Idag lämnade jag Molly hos pappa..han skulle passa henne medans jag var på ett möte på jobbet. Hade gått bra fast att han hade fått byta en bajsblöja :) Loppan var hungrig när jag kom så då fick hon pilla i sig ungspannkaka med skinka i och till det kokta morötter. Det var mumsigt tyckte hon. Sen lärde hon sig att dricka själv ur mugg idag också..fast hon tramsade mycket..tog in vattnet i munnen och sen spottade hon ut det igen...väldigt roligt tyckte hon..satt och skrattade för sig själv...mindre roligt tyckte jag. Vi hängde hos pappa hela em..loppan somnade i vagnen och jag tog en lur på soffan medans hon ändå sov. Hämtade Dick vid tåget vid 17:25 och åkte sen hem och gav Molly mat och sen käkade jag och Dick våfflor. Dick har tränat innebandy nu ikväll och Molly slocknade vid 19:30. Jag har kollat på Idol och suttit här vid datorn och hängt..ja och slängt in en tvätt i maskinen som precis blev klar hörde jag. Så nu ska jag slänga in allt i torktumlaren och sen ska jag tömma diskmaskinen och sen blir det sängen.

Mötet på jobbet gick bra..fast det är mycket tekniskt och lite synd att de på Tekis inte är sammanpratade innan de har ett telefonmöte med oss. Aja..blir nog bra. Kommer verkligen att kastas in i jobbet..blir till att lära sig två nya system på direkten..först personalsystemet som kom precis när jag gått hem på mammaledigheten och sen även det nya diariesystemet ByggR..dock skönt att ha mycket att göra.

Natti!

Hösten är här

Nu har hösten kommit och glad är jag för det, det är årstiden då jag lever upp och får ny energi. Älskar att luften är hög, färgerna ändras på träden, det luktar gott från skogen (fast egentligen är det väl förmultningsprocessen av löven m.m som luktar..kan det lukta gott??), solen är lagom varm, man kan tända ljus och mysa under en filt i soffan..ja listan är lång! Hösten är verkligen min årstid! Love love love!!

I fredags var Elin, Roger, Wiggo, Marie T, Mads, Marie E-R och Anders här på middag. Riktigt trevligt var det...härligt gäng! Det får vi göra om. Dock misslyckades jag big time med efterrätten (chokladkaka typ)..men men så kan det gå ibland.

I lördags packade vi (och Molly packade upp det vi hade packat) och drog till Laholm. Dick skulle fota i kyrkan på Anders och Maddes bröllop och sen även på bröllopsfesten och jag och Molly skulle hänga i syrrans hus och hjälpa mamma och pappa att passa kidsen. Hannes och Harry skulle vara näbbar och de var så otroligt duktiga i kyrkan, stor eloge till dem. Gick bra att passa dem sen också trots att Charlie var lite sjuker. Vid 00:45 messade Dick och då tassade jag ut i pyjamas och hjälpte honom att bära in alla bröllopspresentern i hallen. Sen var det sovdags igen..sov på några stolsdynor, men det gick bra ändå :) Vid 06:50 vaknade jag av någon stod i rummet och sa -heeeeeeej, heeeeeej. Det var Charlie som säkert tyckte vi var knasiga som låg och sov i hans rum. Han skulle bara in och hämta en leksakskaffebryggare som han sen fyllde med vatten på toan och gick in med till sin mamma och pappa..vet inte riktigt vad som hände med det dära vattnet :) Molly vaknade och ville ha sin välling, och sen skulle hon inte somna om så hon fick följa med sin mormor och morfar för att handla frallor till frukost. Under tiden plockade jag ur diskmaskinen, fixade kaffe m.m Mumsigt med frukost sen. Vid halv tio masade sig Helen och Fredrik upp..trötta som få, men det är förståligt när man kommer hem 04:00 :) På eftermiddagen körde vi med Hannes på fotbollsträning och Dick fotade. Fick en riktigt bra bild på Hannes när han precis har räddat ett hårt skott, han ville vara målvakt hela tiden. Man ser riktigt lyckan i hans ansikte. Körde sen hemåt och efter 2 stopp på vägen med avlämnade av skor och kamera så var vi hemma.

Molly sov ända tills 08:15..var nån månad sen hon sov så länge. Sen bar det av ner till BVC. Loppan hade bara gått upp 90g och växt ½ cm på en månad så det var ju inte bra så nu ska vi ha en massa fett i maten samt ha följande matschema: morgon: välling, fmfika: macka, lunch: mat, emfika: gröt, middag: vår mat, kväll: välling. Idag orkade hon inte vällingen på kvällen..jaja får väl in rätt rutin på det sen. 8120g väger hon nu och är 70½ cm lång.

Efter BVC gick vi upp till öppna förskolan så loppan fick busa av sig med kompisarna. Sen var det hem och dags för lunch. Molly åt upp nästan all mat innan hon började spotta och fräsa ut den..tramsa! La henne sen i sängen och hon slocknade direkt så jag la mig också..sen sov vi i 2½ timme...gött!!

Tog oss sedan en promenad och gick och handlade och hämtade ut ett paket på posten. Gick hem till Sjöö's och lämnade en tröja till Wiggo. Sen fick jag och Elin för oss att åka in till stan för vi hade faktiskt 25%-rabattkuponger på Kappahl som gick ut idag så Roger fick snällt ställa upp och ha hand om båda kidsen. Som sagt så åkte vi in till stan..såg en bisarr grej medans jag väntade på att Elin skulle betala parkeringsbiljetten..en tjej stod med sin hund (nån sån stor brun vakthundsliknade) och så går en man förbi och hunden hoppar upp och hugger tag i mannens arm..han tappar sina nycklar och kollar jackan och armen..tjejen håller i hunden och säger inget till mannen..inte förrens mannen säger nåt som jag inte hör så säger hon i snäsig ton..ja han tyckte väl att du såg farlig ut. Hur kan man säga så?? En annan hade fått spel och kollat så han var ok och hur det hade gått med armen och jackan, bett om ursäkt m.m..nää inget sånt.. Mannen stod bara och tittade på henne en stund och sen gick han..
Köpte bara en mössa till Molly..30:- blev det med rabattkupongen..hehe. Såg ett par snygga jeans i strl 86 (men med mudd på) som hon nog hade kunnat ha..de har 25% på byxor i 3 veckor så de får kanske följa med hem nån dag..

Väl hemma sen så käkade först Molly som var jättehungrig och trött och sen käkade jag och Dick baconpannkaka med stuvad spenat och lingon..mumma! Gjorde en liten ungspannkaka med skinka i som jag tänkte att Molly kunde få testa imorrn..dock utan spenat men kanske med kokta morötter till.

Blev ett långt inlägg det här :) Nu väntar sängen!


Update:
Glömde att länka till både syrran och Dicks bloggar: http://www.nilsson.bz/wordpress/ och http://lensworks.org/blog/

Kass på att uppdatera

Ajabaja på mig! Har varit kass på att uppdatera..det går lite i vågor det dära bloggandet. Vissa dagar är jag tjohoooo nu har jag massa att skriva..andra dagar så bara nää..orkar inte..går och lägger mig istället.

Jaha vad har hänt sen sist då? Inte mycket men ändå känns det som om man alltid har fullt upp. Förra helgen så passade vi Wiggo på lördagen mellan 11:30-15:30. Var inte så ansträngande precis..han sov när Roger kom med honom och sen sov han till 14:45..och Molly somnade 12:30 och sov hon också till 14:45..så allt gick väldigt smidigt :) Hade gjort "glass" till dem bestående av mixad banan, jordgubbar och en pressad apelsin..det gick väl hem sådär..får skylla på att de var mätta efter em fika när de fick den :) Men det var väldigt smidigt att bara frysa in i såna där glassformar.

I veckan har det varit blandad kompott..åkte till Helsingborg i tisdags med fam Sjöö för att gå på babyproffsen m.m och när vi ändå var där slank vi inom busfabriken..kidsen gillade det men Molly somnade efter typ 40 min..hehe.. Hon gick in gratis eftersom hon är under 1 år.

I onsdags började sång och rytmiken med Elins mamma igen..mysigt men det är helt annat nu än när vi gick i våras..då låg de ju uppradade som sillar men nu kryper alla omkring och är tokbusiga :) Sitta still..vad är det?! Men det är mysigt ändå..och det är ju bra med sång.

Idag var jag, Molly, Elin, Roger, Wiggo och Erica inne hos Marie i Hässleholm och lunchade..köpte med oss och fixade spaghetti och köttfärssås..Molly gillade tant Elins köttfärssås :) Sen körde jag och Molly ut till pappa och hämtade lite äpplen..får kanske för mig att baka nån äppelpaj. Och nu ikväll har vi städat..och nu är jag supertrött.

Molly vaknade några gånger inatt och sen ville hon ha vällingen 04:50..sådär roligt tyckte jag..men så är det ibland. Man kan ju hoppas att det var en engångsgrej..personligen tycker jag att vällingen vid 07:00 är mycket bättre :)

Nu kallar loppelådan. Natti natti!

Härlig helg

Vilken underbar helg det har varit! I fredags åkte vi till blekinge. Vi sov hos Dicks mamma i Jämjö natten till lördag. Mycket bus för Molly och sen i säng, vi gick också och la oss i tid, var trötta efter bilfärden. På lördagen vid 10-tiden åkte vi till Yttre Park och väntade på båten Wittus som skulle ta oss vidare ut i blekinge skärgård till ön Ungskär. Molly gillade att åka båt och charmade några tjejer som satt vid ett annat bord.

Har inte varit på Ungskär på minst 5 år...galet egentligen. Är så mysigt där ute..är glad att man har chansen att kunna bo så bra på ön. Egen brygga, hus och 2 stugor, toalett (om än mulltoa, inget utedass som förr), dusch och sköna sängar. Blåste ganska mycket så vi gick en runda ner till hamnen en runda och kikade och sen höll vi oss inne och hade det trevligt. På kvällen blåste det rejält men vi grillade och käkade potatisgratäng och drack gott. Molly sov 3 timmar på dan..har väl inte hänt sen hon var liten bebis. Sen somnade hon vid 21 och sov ända tills 08:30..havsluften tar verkligen på en. På natten var det en man som troligtvis hade drunknat..de har inte hittat honom än. Han skulle köra med sin båt från grannön till Grebbegården och då gick han på grund i det hårda vädret..larmade sin fru vid 23-tiden och sen dess har han varken hörts eller synts till. På natten flög de med helikopter och sökte med strålkastare och värmekameror över öarna och på dan efter såg vid både räddningshelikopter, flygplan och polishelikopter som sökte vid ön..lite läskigt..men fattar inte hur man kan ge sig ut när det blåste som det gjorde i en liten plastbåt och när det är mörkt.

I söndags gick vi på en promenad till Långskär som är en ö som hör ihop med Ungskär. Skumpigt värre men det hindrade inte Molly från att somna. Blåste ganska kraftigt men efter et tag lugnade det sig och blev riktigt varmt och skönt. Väl hemma igen käkade vi lunch och sen började vi att packa ihop och städa lite. Vid 16:10 tog vi Wittus tillbaka till Yttre Park. Molly somnade i Tettes famn på båten och somnade sen om i bilen på väg hem.


Idag var vi på öppna förskolan på morgonen..var lugnt och skönt där idag..var inga äldre barn så de små kidsen kunde härja fritt! :) Efter det gick vi hem och Molly sov som en stock och jag städade lite. Käkade sen lunch och sen busade vi ända tills Dick kom hem. Då käkade Molly spaghetti och köttfärssås...mm det gillade hon! Senare på kvällen klippte sig Dick hos Mia och sen begav vi oss till Roger och Wiggo och drack kaffe och busungarna var helt toppade :)


Besviken

Åhhh vad jag är besviken och irriterad just nu..verkar som om vårt mail till babysimmet har kommit bort på nåt vis så nu har vi ingen plats..vi har ju tom kvar mailet vi skickade men det bryr de sig inte om.  Men vi har ju anmält oss..anmälde ju oss samma dag som vi fick inbjudan!! Sen att de knappt inte kollar sin mail heller är ju väldigt dåligt.. Dick sa till henne som har han dom mailet att han har skickat mail i början av veckan också..jaha jag har inte kollat mailen på ett tag nu..ehh..borde man inte kolla den dagligen?? Tycker det e himlans trist faktiskt..vi som trodde vi var anmälda ju..hade ju sett framemot att gå på babysim nu igen. Enda chansen var visst nu om det var nån som hoppade av. Så tråkigt!!!

Idag var jag och Molly på Me&I-party hos Thesse och Wille. Handlade bara en tröja (se nedan). God fika (igen) fick vi..mums med ananaspaj.


Imorse var jag och Molly hos Elin, Roger och Wiggo och käkade frukost och traggade..tackar så mycket! Som tur var hann vi hem innan det började ösregna..duggade bara lite när vi gick. Sicket tradigt väder det har varit idag..fast lite glad är jag att hösten e här :) Är nog dags att beställa de där stövlarna nu som jag skrivit om innan.

Nu sova och imorrn fm blir det öppna förskolan.

Grattis pappa!

Idag fyller pappa 64 år. Grattis! Var bortom med en present till honom från mig, Helena och Fredrik. Han fick en halsduk som nog blir snygg till hans höst/vinterjacka.

Innan dess var jag och Molly hos Marie på fika. Gotteligottgott! Molly gillade att krypa rundor i deras hus och att busa med Marie. När Ante kom hem från jobbet så blev hon lite blyg men sen gick det bra :)

Igår var vi inne på mitt jobb och hälsade på. Var rätt lugnt där..Molly kröp i korridorerna och blev väääldigt skitig på benen..hehe. Var roligt att ta full fart och krypa som bara den. Tina busade så mycket med henne så hon skrattade så att hon kiknade. Efter att vi hade fikat där (hmm mkt man fikar ;) ) så gick vi en liten shoppingrunda på stan..skulle egentligen bara handla pappas present men så hittade jag lite till Molly: 2 pyjamasar, 2 lite tjockare tröjor, ett par skor som ser ut som Uggs på H&M, strumpor och 1 leksak som redan går Dick på nerverna :) Hittade ett par byxor på Lindex som jag hade velat prova..men hur fasen provar man när man har Molly med sig och är på stan själv? Funderade på om jag skulle ta ur henne ur vagnen och ha med henne in i provrummet men skippade det..hon hade säkert krupit in i de andra omklädningsrummen.

I måndags var vi hos Linda och Amanda på ännu mera fika. Elin-Wiggo, Thesse-Wille, Karolin-Henning, Johanna-Alice var också där. Skoj att träffas..var ju länge sedan sist.

Kollade på True Blood på SVT-play i måndags..blir nog en serie som jag kommer att följa..var riktigt bra faktiskt.

Nä nu ska jag plocka undan här lite och sen sova..är trött idag..vaknade en massa gånger inatt.

RSS 2.0