Födelsedagsgris

Idag fyller Dick 26 år..grattis älskling!! Vi hyar typ slutat att köpa presenter till varandra men han fick en present av Molly imorse. En ny bok av hans favvo författare. Molly gillade att hjälpa till att öppna presenten..fast hon tykcte nog att det var lite knasigt för precis innan hade vi slått in den och nu skulle den öppnas igen...tokigt!

Igår var mamma, pappa, Fredrik, Katta och Malte här och käkade. Bjöd på tacogratäng med sallad och nachochips. Till efterrätt hade vi fixat en dessert från denna boken. Frusen sommardessert tror jag att den hette..var philadelphiaost, kesella, persikor, jordgubbar och hallon som man frös ner i en hålform. Garnerade med blåbär när vi tog fram den. Rikigt gott!!
Fick vin, himmagjorda kakor samt pengar insatta på fonder. Tack så mycket!

I torsdags var vi i Laholm och hälsade på syster med familj. Var mysigt och trevligt..fick god mat som vanligt när syrran fixar. Var även vid havet och Molly badade för första gången i havet. Hon lånade Harrys solskyddströja som räckte ner till vaderna på henne..hihi. Hon gillade inte när man satte henne ner men höll man henne så hon fick hoppa och studsa så var det riktigt skoj!

               

I torsdags morse käkade vi även frukostbuffé med Lollo, Elin och Wiggo på Sandy's. Var mumsigt och kidsen busade som vanligt :) De är ena riktiga tokstollar :)



I fredags städade vi lite här hemma och sen polerade Dick bilen och jag och Molly badade i poolen hos mamma och pappa. We like :)

Avslutar med en bild på loppan från i tisdags när vi var hemma hos Fredde och Lina och en när Molly och Fritz sussar i våra sängar.

       


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, va fin du va i tröjan från Zara gumman! För visst va det den du hittade här??! Ses snart, tjohooooo!!!! Puss

2009-08-11 @ 17:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0