Bröllop och 1 års grabb

Idag fyller Wiggo 1 år..helt galet vad tiden har gått fort!! Grattis Wiggo! Nu dröjer det inte länge innan våra knattar springer runt och traggar hål i huvudet på oss. Ska dit en runda imorrn med present innan vi sticker till Laholm på 2 års kalas.

Idag var det även bröllop för Louise och Tobbe. Vi skulle först dit och kolla bara men sen fick Dick äran att fotografera dem också. Jag agerade lite av en fotoassistent. Vi tog med dem ner till Hovdala och sen till Björkviken och ut på bryggan där. Tror att det blev fina bilder. Sen var vigselakten i Louise föräldrars trädgård. Mysigt! De var så himlans fina! Hoppas att de fick en toppendag!

Igår var Thesse, Jocke och Wille här på en fika på eftermiddagen. Wille och Molly blev glada av att se varandra..smilade upp sig :) De hade ju inte setts på 2 veckor eftersom fam Strandberg varit på semester i Turkiet.

Molly har varit helt crazy ikväll. Kryper som bara den nu och är SNABB!! Nu ikväll har hon jagat katterna så de har fått lite motion också. Kattmaten är ett hett objekt att krypa till men det är nej nej nej!

Hennes andra tand kom upp idag förresten. Hej hej bissing nr 2!

Nu ska vi fixa lite grattiskort här. Sussa sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0