Härlig helg

Vilken underbar helg det har varit! I fredags åkte vi till blekinge. Vi sov hos Dicks mamma i Jämjö natten till lördag. Mycket bus för Molly och sen i säng, vi gick också och la oss i tid, var trötta efter bilfärden. På lördagen vid 10-tiden åkte vi till Yttre Park och väntade på båten Wittus som skulle ta oss vidare ut i blekinge skärgård till ön Ungskär. Molly gillade att åka båt och charmade några tjejer som satt vid ett annat bord.

Har inte varit på Ungskär på minst 5 år...galet egentligen. Är så mysigt där ute..är glad att man har chansen att kunna bo så bra på ön. Egen brygga, hus och 2 stugor, toalett (om än mulltoa, inget utedass som förr), dusch och sköna sängar. Blåste ganska mycket så vi gick en runda ner till hamnen en runda och kikade och sen höll vi oss inne och hade det trevligt. På kvällen blåste det rejält men vi grillade och käkade potatisgratäng och drack gott. Molly sov 3 timmar på dan..har väl inte hänt sen hon var liten bebis. Sen somnade hon vid 21 och sov ända tills 08:30..havsluften tar verkligen på en. På natten var det en man som troligtvis hade drunknat..de har inte hittat honom än. Han skulle köra med sin båt från grannön till Grebbegården och då gick han på grund i det hårda vädret..larmade sin fru vid 23-tiden och sen dess har han varken hörts eller synts till. På natten flög de med helikopter och sökte med strålkastare och värmekameror över öarna och på dan efter såg vid både räddningshelikopter, flygplan och polishelikopter som sökte vid ön..lite läskigt..men fattar inte hur man kan ge sig ut när det blåste som det gjorde i en liten plastbåt och när det är mörkt.

I söndags gick vi på en promenad till Långskär som är en ö som hör ihop med Ungskär. Skumpigt värre men det hindrade inte Molly från att somna. Blåste ganska kraftigt men efter et tag lugnade det sig och blev riktigt varmt och skönt. Väl hemma igen käkade vi lunch och sen började vi att packa ihop och städa lite. Vid 16:10 tog vi Wittus tillbaka till Yttre Park. Molly somnade i Tettes famn på båten och somnade sen om i bilen på väg hem.


Idag var vi på öppna förskolan på morgonen..var lugnt och skönt där idag..var inga äldre barn så de små kidsen kunde härja fritt! :) Efter det gick vi hem och Molly sov som en stock och jag städade lite. Käkade sen lunch och sen busade vi ända tills Dick kom hem. Då käkade Molly spaghetti och köttfärssås...mm det gillade hon! Senare på kvällen klippte sig Dick hos Mia och sen begav vi oss till Roger och Wiggo och drack kaffe och busungarna var helt toppade :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0