Lundamys och kalajs i Laholm

I fredags åkte vi till Lund, till Fredde och Lina. Det bjöds på tre rätters gourmetmiddag. Mumsigt! Alla var dock rätt trötta då det blev sängdags ganska i tid. Men trevligt hade vi!

På lördagen gick vi en runda på stan, skulle handla present till syrrans mellankille Harry. Hittade ett spel och ett par röda jeans till honom. Sen till Molly hittade vi en lila skinnjacka..den va så fin..vi har letat efter en skinnjacka till henne ett tag men inte hittat nån som passat. Den blir hon nog cool i. Nr vi var klara på shoppingturen åkte vi till Laholm på 4-års partaj. Det bjöds på italienskbuffé..riktigt gott var det! (som vanligt hos fam. Nilsson). Körde hem vid 00:40.

Idag har vi städat och loppan har varit lite småtjurig. När hon vaknade efter eftermiddagsluren så var hon otröstligt ledsen..bara grät och grät tills hon tappade andan och snyftade riktigt mycket..kanske var en mardröm. Men sen var hon glad igen och blev jätteglad när Roger och Wiggo kom på besök. Busungarna for rundor här hemma som vanligt :) Hade inte kommit iväg och handlat så det fick bli hämtpizza till middag idag.

Nu sussar Molly sött i sin renbäddade säng så nu ska jag vika min del av tvätten och sen ska vi bädda rent i våra sängar också.

Sussa sött vänner!

Update: Bilder på Molly i sina Lilla Nova K-byxor ligger på Lilla Nova K's hemsida.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Roligt att Molly fick vara modell!

2009-09-27 @ 21:02:29
Postat av: mia

Gud va fin hon blev! Supersnygga byxor!

2009-09-28 @ 09:43:31
Postat av: Helena

Såååå coola byxor, och sicken modell Moly är... blir lite sugen på att fixa ett par till charlie men i annat tyg då....va kostar ett par byxor???

2009-09-28 @ 23:30:08
Postat av: Anna

Byxorna kostar 250:- + 12:- i frakt. Ja de är supercoola, på Lilla Nova K's hemsida ser man ju lite olika tyger. Tycker att jeansen är störtsköna.

2009-09-28 @ 23:33:17
URL: http://mammaochmissmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0