Tröttis

Huhh vad trött jag är idag..kan det vara nåt förkylningsgrejs på väg? Hoppas inte..har inte tid och lust med sånt. Nu vill man ju vara frisk och kry när det fina vädret äntligen har kommit tillbaka.

Roligt att ni tyckte att klänningen var fin..hoppas nu som sagt att den passar. Ska kolla lite på rockabilly-frisyrer sen..vill ju gå in för temat och fixa en tidsenlig frisyr också :)

Molly håller på att gnida med grejer mot tandköttet men inte syns det nån bissing än. Får vänta och se vad som händer. Hon sover bra nu igen iallafall..sover till ca 7-8 på morgonen. Hon hade ju nån natt där hon var allt annat än glad..men jag ska inte klaga..vi har det väldigt bra..är väl bäst att njuta av det så länge det varar för rätt som det är så ändrar det sig.

Rensade i Mollys byrå idag..mycket kläder som kunde rensas ut..måste köpa nån sorts förvaringslådor till dem. Kan ju hända att man får en liten lus till som de kan passa.

Var hemma hos Thesse och Wille en sväng i eftermiddags också. Molly testade Willes gåstol..hon tyckte nog att det var roligare att sätta igång de olika ljuden på den än att gå. 

Imorrn har vi inget planerat på dagen..på kvällen ska vi på Tupperwareparty hos Erica. Tror inte att jag ska handla nåt..men man vet ju aldrig. Trevligt att träffa lite folk iallafall :)

Händer inte lika mycket nuförtiden som innan..då hade man ju babysång och gympa inplanerat..och babycafeét var ju jättelänge sedan vi var på. Tror att vi ska traska dit på torsdag. Det är väl snart sommaruppehåll där.

Sovdags var det nu ja. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0