Neeej..inte regn

Jahapp då var det fina vädet slut för denna gången. Så trist! Vaknade inatt av att det riktigt dånade på taket nedanför oss av regn..konstigt att inte Molly vaknade som det lät. Sen kom åskan också..isch!

Ska ner på Tyringedagarna nu på förmiddan..är lite barnaktiviteter. Inte fö att där är så mycket för de allra minsta men det kan vara mysigt ändå att gå ner dit. Ska även dit en runda ikväll och kolla på talangjakten.

Har ju gått ett tag sedan jag bloggade (igen). I helgen var vi uppe i Göteborg hos Jenny och Chrille. Roger, Jenny och Chrille skulle springa Göteborgsvarvet så jag, Dick, Molly, Elin och Wiggo stod och hejade på. Satt även en stund i Slottsskogen och pimlade lite vin..härligt! De var så duktiga våra löpare! Efteråt var det enorm kö till spårvagnarna och vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle vara hemma på många timmar om vi skulle ta spårvagnen. Det blev taxi istället..dyyyyyr taxi eftersom de var tvugna att köra en omväg i och med Göteborgsvarvet. Väl hemma hos Jenny och Chrille så beställde vi mat och drack lite Sabgria och vin och tittade på schlagern. Blev inte så sent..alla var ganska trötta.

På söndagen åkte vi alla till Liseberg..var så mysigt och Molly gillade att kolla på bergochdalbanorna. Vi körde en femkamp och det var riktigt skoj..fast jag kom sist..Dick vann. Körde hemåt vid halv sex eller nåt och körde inom Rya för att byta till den andra bilbarnstolen. Blev mycket bättre! Molly gillade verkligen sin nya stol för nu kan hon kolla ut och ser oss bättre. Ska bara skaffa ett solskydd till den för solen står rakt på.

I måndags åkte vi och Thesse och Wille till Ullared..handlade inte så mycket..lite strandleksaker m.m. Men det var en trevlig utflykt och kidsen skötte sig bra.

I tisdags var det Meandi-party hos Elin..handlade faktiskt inte något. De är ju ganska dyra..handlade ju när jag hade det.

I onsdags var det frukost här hemma hos oss..var sex mammor och åtta barn i vår lägenhet. Trångt men roligt!

Nä nu ska vi äta lite frukost innan vi ska iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0