Mera snö och afterskii fest

Ännu mera snöö..tar det aldrig slut? Börjar bli lite trött på det nu. Men visst hade det inte varit snö så hade det varit kallt, mörkt, grått, regnigt och tråkigt. Nu är det lite ljusare och barnen har ju superskoj i snön. Längtar iallafall till våren nu. Har redan köpt vårjacka och den vill man ju börja använda snart.

I lördags hade vi lite mysfrukost hos oss med familjen Sjöö och Marie och Mads. Frallor och mumsiga pålägg. Var mätt  ända tills på kvällen sen. På kvällen var det dags för afterskii fest i Västar Torups bygdegård. Var Jennie och Peter Lenngård, Malin Svensson och Jonatan Glader som hade fixat ihop 100 pers. Var en sjukt rolig fest. Den bästa på länge. Nästan alla hade verkligen gått in för temat och var utklädda. Jag älskar såna fester, blir inte så stelt och man får toka sig och klä ut sig :) Allt var verkligen lyckat och bandet var hur bra som helst!!

Molly sov hos mormor och morfar i lördags och det hade gått jättebra. När vi kom ut dit på sönaden så sov igen och blev glad när vi var där när hon vaknade. Var ute lite i snön sen men då blev hon sur..kanske inte så konstigt eftersom hon trillade av snowracern med ansiktet rakt ner i snön... Då ville hon in och så fick hon bada i badkaret..vi har ju inget badkar hemma..bara dusch och badbalja så hon tycker att det är toppen när hon får bada där. När vi hade lagt henne hemma på kvällen så sov hon i ca 2,5 tim innan hon vaknade och var jätteledsen..fick lite välling för det hade hon inte velat ha innan på kvällen och trodde att hon skulle somna om..men nää..var bara ledsen och ville vara nära så hon fick ligga mellan oss. Man sover inget vidare när man har en liten loppa som far runt och bökar i sängen..ska bli spännande att se när hon får en riktig säng utan spjälor som håller henne på plats. Rätt som det var inatt så fick jag en fot i ansiktet..då låg hon med fötterna på huvudkudden och rumpan rakt upp i vädret..fattar inte hur hon kan sova så..

Innan hon vaknade hade vi kollat nästan klart på Avatar..den e bra men kanske inte så überbra som alla har sagt..kanske att man skulle sett den på bio.

Har kollat in Nova Stars nya kläder...mm me like!! Kläderna som tjejen på bilden har är verkligen sååå Molly-stil.

Bild lånad från Babyshop.

 

Nä nu ska vi se slutet på Avatar och sen är det dags att sova. Hoppas på att Molly sover inatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0