Söndag igen

Då var det söndag igen..varför går helgen så snabbt?? Hade gott kunnat vara en dag till på helgen.

Igår kväll traskade vi ner till Sjöö's en runda. Molly hade varit feberfri hela dagen och snorade och hostade inte alls mkt så efter att ha kollat med dem så att det faktiskt var ok att vi kom eftersom Molly varit sjuk så gick vi ner dit en runda. Kollade på Melodifestivalen och kidsen busade. Molly var överlycklig över att få komma nån annanstanns än lägenheten och att få träffa några andra än sina tradiga föräldrar. De somnade gott i sängarna efter bus o lek och så kunde föräldrarna tragga och kolla på tv :)

Idag började dagen med städning för mig och Dick och sen badning för Molly. Vid 12 kom Dicks mamma med familj på besök. Käkade lite frallor och sen gick vi ut en promenad i det härliga vädret.



Molly har börjat att vilja gå mer än att sitta i vagnen. Igår gick hon från Chuck-fabriken och hem utan problem. Och idag (som ni ser på bilderna) ville hon också gå. Men hon fick lite lyx-skjuts (bli buren) ibland av Conny. Vi gick och visade var hon går på dagis och sen en runda och hem igen. Innan familjen åkte tillbaka till Blekinge så käkade vi spaghetti och köttfärssås. Gott!

Helt otroligt vad mycket som händer med de små liven nu. Molly traggar konstant just nu känns det som och vilken vilja den lilla kroppen har!! Och hon är en riktig liten bus-loppa. Massa hyss hela tiden.

Nä nu blir det sängen. Ska bli bättre på att komma i säng om kvällarna. Natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0