Massa massa snö!

Igår var det dags för Mollys spruta mot svininfluensan nr 2 så jag slutade tidigare från jobbet. Hämtade Molly vid 13:20. Hon hade varit lite gnällig på dagis och inte blev det bättre när vi kom in i väntrummet på bvc..då skrek hon redan där och ville inte titta på Nalle Puh inne hos Anna..hon bara puttade bort den. Lugnade sig inte förrens efter sprutan var tagen. Efter det så körde vi till pappa..hade inte börjat att snöa så mycket då så vi körde ut dit med lite fika. Hon busade på där ute och körde lite med morfar ;) När vi skulle köra hem så snöade det som bara den. Hämtade Dick vid Ivars..tur att han inte tog tåget utan åkte med en kollega hem..tåget var nämligen minst 90 minuter sent.. Var ju inte skottat vid Kuran så vi fick släpa fram vagnen i all snö..korgen under vagnen var minst sagt lite i vägen.

Idag hade det gått superbra på dagis och Molly hade varit en gladfis hela dan (förutom en kort kort stund vid lämning). Hon äter som bara den där..mannagrynsgröt älskade hon! Hon hade velat ha tre portioner! Personalen bad mig kolla på lite bilder på bildspelet på datorn som de har där nere och där ser man verkligen att hon är glad och busar under dagen. Fick hem bilderna idag som vi skickade på framkallning så nu ska det fixas med en "tröstbok" till henne att ha på dagis.

Efter dagis så körde vi till djuraffären i Tyringe och handlade kattsand. Mkt trevlig personal där. Molly fick en liten burk med katter på av mannen där som hon kunde stoppa saker i och skramla med som han uttryckte det och sen bar han ut kattsanden till bilen också. Mkt bra service!! Då blir man glad!

Efter det körde vi till Tyrs Hov, skulle bada med Thesse, Wille, Mia och Tuva. Gick bra att bada men Molly sticker hela tiden..var roligare att gå rundor och krypa bort till rutschkanan och försöka klättra upp på den! Sista fem minuterna fick kidsen åka rutschkanan och så fångade Mia dem i vattnet. Oj vad de gillade det! Sen när vi skulle gå in och hämta schampoo och sånt så halkade jag på golvet i omklädningsrummet med Molly i famnen. Molly slog huvudet i golvet och jag slog i knäet och sträckte mig i ljumsken. Blev så jäkla rädd..kunde gått riktigt illa..gick så snabbt..var sjukt halt där. Hon skrek direkt och var ledsen och blev inte glad igen förrens vi kom ut. Hon fick en liten bula och käkade all välling och var glad och for rundor här när vi kom hem.

Mannen är inte hemma ikväll..han är i Helsingborg med jobbet. Kundbesök från Tuvan Stängsel, så han kommer nog inte hem förrens 2 inatt..sen upp igen och iväg till jobbet på morgonen. Blir nog en lugn hemmakväll imorrn..funderar på att fixa lite tacogratäng..det e så gott!!

Nu ska jag plocka undan här lite och sen hoppa i säng. Natti natti!!

Kommentarer
Postat av: AnnaB

Sötnosar! Hoppas sviterna efter vurpan lagt sig! Kan tänka mig att du blev rädd, skönt att det gick som det gick. Kramar

2010-01-31 @ 10:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0