Happy new year!

Då är det nytt år och nyårsafton firades hos Sjöö's. Var riktigt trevligt och maten var toppen. Och Elin hade dukat superfint! Molly gillade rakterna som kom lite tidigare då vi var inne men sen när vi gick ut så gillade hon det inte alls. Blev jätteledsen och ville in så jag och hon gick in.

Nyårsdagen så gjorde vi inte så mkt på förmiddagen, på eftermiddagen vid 15 så körde vi ut till mamma o pappa för att åka pulka och sen kom hela familjen Nilsson och Selander också. Trevligt! Vi beställde pizza, känns som om alla gör det på nyårsdagen. Fast att vi skulle ha många pizzor så gick det fort!

Igår så åkte vi lite pulka här utanför Kuran med Elin, Roger o Wiggo vid lunch. På eftermiddagen sov Molly ca 2,5 timme så då spelade jag och Dick Super Mario på Wii:et och sen när hon hade vaknat käkade vi ytterfilé i gorgonzolasås och rösti till. Var supergott! På kvällen kom Wiggo och Roger upp en runda då Elin jobbade.

Idag åkte vi till mamma och pappa och åkte pulka och snowracer..gäller att passa på när snön e här.

Imorrn är det dags att jobba lite igen efter den härliga ledigheten! Man uppskattar att vara ledig på ett helt annat sätt nu när man har barn tycker jag. Jobbar imorrn och kanske halva tisdagen..växeln stänger 12 så då kan man sluta om man vill. Ledig onsdag, jobbar torsdag och fredag och sen har jag tagit semester lite under Mollys inskolning ..så det ska bli mysigt att vara ledig lite då också.

Bjussar på lite bilder idag:







Den sista bilden är så typiskt Molly. Den blicken är det bara bus i! Vi höll på att klä på henne overallen och vips så stack hon in i sin myshörna i sitt rum och skulle busa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0