Första hela dagen

Idag var Molly på dagis första heldagen. Lämnade kl 07:15 av Dick och hämtades av mig kl 15:50. Skrek som stucken gris när Dick lämnade henne..känns i föräldrahjärtat det! Men när jag hämtade henne kom hon springades och ville upp och sen skulle hon visa allt. Titta där, o där o där. Hade gått jättebra för henne där. Var ju ledsen en liten stund när hon hade blivit lämnad men sen var hon glad och hade lekt och busat. Hon hade ätit som en häst och älskade visst kikärter :) Trodde att hon skulle vara supertrött på kvällen men nää hon var busig och glad och röjde järnet i vardagsrummet.

I helgen var det vinterfest med Dicks jobb kl 15:00. Kände inte riktigt för att åka dit men kom snart på andra tankar när vi väl kom dit. Det var riktigt roligt och trevligt. Började med korvgrillning på DAAB och sen tipsrunda uppdelade i lag. Sen var lumumba och vanlig mjölkchoklad. Gott efter en iskall tipspromenad. Efter det började en show i matsalen som var ombyggd till Comedy Club. Det var komikerna Göran Ebenhart, Elin Nordén, Birgitta Lowén, Mats Andersson och Ludwig Samuelsson som körde sina grejer. Riktigt riktigt bra! Efter detta var det dags för uppdukad buffé från Persgården i Perstorp. Mkt gott och jag vill egentligen inte erkänna det men jag åt silltårta..läste ni rätt?? Ja jag åt SILL!! :) Jag och Dick körde hem vid 10:30...var rätt lagom faktiskt.

Igår var vi på 6-års kalas i laholm för Hannes. Av oss fick han en Power Miners Lego-grej och en tröja från Nova Star. Molly var lite blyg i början..men sen lossnade det. Fick mumsig fika bestående av kladdkaka, grädde och varm hallonsås..sååå gott!! Senare bjöds det på tacos och det var också gott gott gott!! När vi körde hemåt vid 19-tiden så somnade Molly..då hade hon inte sovit nåt alls på dan men verkar behöva mindre och mindre sömn på dagen. Det sa de på dagis idag också att hon verkade aldrig speciellt trött. Tillslut hade hon somnat i en av fröknanas famn..hon vill inte riktigt det där med att sova på en egen madrass än.

Hade beställt tre stycken nappar med Mollys namn på från Namnnappen.se. Men tror ni att hon ville ha dem? Nää..hon testade att sutta på den och så spottade hon ut den och skakade på huvudet. Är ju inte riktigt likadan som den hon har..försökte hitta en så lik som möjligt. Hon hade den i munnen när hon la sig för att sova men sen när jag kollade så att hon hade somnat då hade hon bytt till en annan napp..den lilla busan. Får se om det går bättre imorrn..är ju rätt bra att ha såna nappar på dagis där deras namn står på. Nä nu är det dags att hoppa i snarkelådan. Avslutar med att lägga upp en bild på Molly.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0