Vill inte!!

Vill inte ha mer snö nu!! Trodde våren hade kommit för att stanna men icke..snöat har det gjort ikväll. Hoppas att det är borta imorgon igen när man vaknar för såhär kan vi inte ha det.

Idag var det möte på Kulturförvaltningen med info/webbrådet. Har aldrig varit där innan..superfina lokaler och coolt sammanträdesrum, ser ut över biblioteket. Fick ett jättegott bröd till fikan. GI-bröd med aprikoser och grejer i. Funderar på att baka ett sånt till helgen..kanske rent av till frukosten på lördag :)
Molly är mer toka nu än hon har varit innan..så busig! Och tjattrar konstant! Men det är skoj, kommer mycket roligt ur den lilla munnen. Har tagit bort "babydelen" på TrippTrapp-stolen och det är hon nog lite stolt över. Hon klättar upp lika snabbt i den nu som hon gjorde innan. Galning..ibland sätter man hjärtat i halsgropen när man har med den lilla busan att göra.

Ny dag imorrn. Dag som innehåller bla telefonintervju ang mångfald, bus med loppan och Blingoparty hos Thesse. Och sen på torsdag är det dags för inskolningssamtal på förskolan och sen smyckesparty hos Marie.

Nä nu är det dags att sova. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0