Städning och service

Idag har jag städat här..dammsugat, plockat undan, tvättat m.m Skönt när allt sånt är klart, slipper man tänka på det imorrn. Imorrn kommer fam Sjöö, fam Rydetoft och fam Strandberg hit på tapas och vin. Trevligt!

I eftermiddags kom Jocke och Wille på lite fika. Kidsen busade och Molly var väldigt fascinerad av Willes skor :) Hon gömde dem så att Jocke knappt hittade dem när de skulle hem :)

Annars har dagen var lugn..Molly har busat på som vanligt men sömn har det inte blivit mycket för hennes del idag. Sov ca 45 min efter lunch..sen somnade hon vid 19:10. Fast hon har inte varit gnällig alls ändå. Åt hur bra som helst ikväll..testade att göra sån där Lasagnette..har aldrig gjort det innan men tyckte ärligt att det var sådär..känns som om man lika gärna kan göra det själv. Men men nu vet vi det :)

Hade bilen på service idag..var största servicen..gick på 8000:-. Byte av kamrem m.m Men nu är det gjort iallafall..skönt när bilen mår bra :)

Jaha då får vi se om snön öser ner imorrn när man traskar upp och gör välling. Ska in på frukost till Annelie och Liam imorrn..ska bli skoj!

Nu sova. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0