Söndag..igen

Då var det söndag igen, helt galet vad fort helgen går. Och snart börjar man jobba och då kommer man att längta och uppskatta helgen ännu mer. Helgen = Family time! Denna helgen har varit ganska lugn.

I fredags var det Idol..tyckte att det var många som var halvkassa..kanske nerverna som spelade in..var ju trots allt första fredagsfinalen.

I lördags städade vi, fick lite fika besök bestående av fam. Sjöö, handlade och sen på kvällen kom Lucas på middag. Bjöd på säsongens sista grillning (kanske?). Grillade kycklingfiléer, gjorde ungsbakade grönsaker, bernaisesås och till efterrätt äppelpaj med vaniljvisp. Drack även ett supergott vin som heter Bourgogne Hautes Côtes de Nuits Les Dames de Vergy (nr 5460 på systembolaget)..kan verkligen rekommenderas. Kollade på en film som Lucas hyrt..The Reader. Var en helt ok film.

Idag har vi inte gjort många knop..Molly vaknade vid 06:00 och det var bara till att gå upp och fixa välling. Efter välling så snurrade hon runt snabbt som värsta Jackie Chan och skulle upp och hålla i sänggaveln och hoppa. Men jag fick fatt i henne och la henne i sin egen säng igen och då somnade hon direkt..toka! Sen vaknade jag vid 09:05 och då sov hon fortfarande. Men vaknade 5 minuter senare och var glad som bara den och skulle över till oss och busa. Käkade frukost och sen gjorde vi inte mycket..busade och lyssnade på barnmusik. Körde på em till mamma och pappa en runda.

Ska nog hoppa i loppelådan snart, är trött som bara den. Imorrn är det ingen sovmorgon, ska till öppna förskolan vid 09:00. Och på kvällen är det vattengympa. Skönt! Blir dock ingen pump denna veckan eftersom det var fullbokat och det blir inte nästa vecka heller eftersom Molly fyller 1 där på torsdagen den 22:e. Nu natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0