4 dagar sen

Insåg nu att jag inte bloggat på 4 dagar..trodde jag bara hade missat kanske 1 eller 2 dagar :)

I måndags bestämde sig loppan för att ta sovmorgon. Hon fick väling vid 7-tiden och sen sov hon till 9 och öppna förskolan börjar ju 9..så det blev inget av det i måndags. Annars tog vi det bara lugnt, städade lite här hemma osv. På kvällen var jag och mamma på vattengympa. Var där alldeles för tidigt så det blev lite väntan och sen hade instruktören tagit fel på tiden så då fick vi vänta lite till. Det var skönt iallafall, men ska nog stå på djupare vatten på måndag och se om det blir lite tuffare då.

I tisdags var vi ute på långpromenad på morgonen och på eftermiddagen cyklade vi ut till Rya..hade för lite luft i däcken så det var tungt! Helena och kidsen var där så vi passade på att träffa dem. På kvällen tränade Dick innebandy och Molly somnade väldigt snabbt.

Igår..haha kommer knappt ihåg vad vi gör om dagarna längre. Jo just det, det var ju sång & rytmik med Elins mamma. Var mååånga igår, ryktet hade nog spridit sig att det hade börjat. Men det e ju bara skoj att vi blir lite fler. Molly var som vanlig busig..for fram som en skållad råtta överallt och skulle inte sitta still hos mig. Hon kröp fram och klinkade lite på guitarren när Inga-Lill spelade, ville trycka på cd-spelaren, ville plocka up instrumenten från korgen, kröp ut i foajen och röjade rundor m.m Ska bli skönt sen när Dick ska vara hemma och han får ta över det där jagandet ett tag..haha :)

På eftermiddagen kom Roger och Wiggo upp en runda och fikade. Molly blev jätteglad när de kom, tror att hon är lite småkär i Wiggo :) Och Roger är hon också jätteglad i och såklart Elin också :) Vid 16 var det dags för Mollys första tandläkarbesök. De kollade tänderna (de 2 hon har), kollade tandköttet och sen pratades det om hur vi ska sköta hennes juveler som hon kallade dem :) Köpte tandkräm till loppan igår för det sa tandläkaren att vi skulle göra..har bara borstat med vatten innan. Ville inte riktigt ha tandkräm med fruktsmak så jag köpte en barntandkräm med mint och lakrits smak (enda barntandkrämen apoteket hade utan fruktsmak)..hehe hon ratade den fullständigt både igår kväll och imorse..får försöka ett tag annars får vi väl använda den med fruktsmak ändå :)

På kvällen bjöd vi hit familjen Sjöö och sen gick vi och kollade på seriepremiären i hockey..Tyringe-Alvesta och Tyringe vann med 3-2..avgjorde i slutsekunderna. Molly och Wiggo var jätteduktiga och tyckte att det var skoj. Molly älskar ismaskinen :) Erica busade med henne och det var roligt :)

Mollys ätande går bara bättre och bättre. Igår åt hon precis som hon ska och än så länge idag har hon ätit bra. Det är roligt nu för nu kan man lära henne lite saker..typ som att flörta och Dick har lärt henne  att när man frågar är du stark? Då knyter hon ihop händerna och  sitter och skakar och sen ser hon jättestolt ut :) Nu sitter hon här på golvet och pussar på ett mjukisdjur och säger pappa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0