Imorrn är det dags

Då börjar jag att jobba imorrn efter lite mer än 1 års föräldraledighet. Man har delade känslor..både roligt och spännande..men samtidigt har detta året gått så fort och vi har haft det så mysigt så man kommer att sakna det. Men nu ska Dick vara hemma och mysa med henne...och ha maten klar när hans arbetande sambo kommer hem från jobbet :) Det har ju en annan haft för det mesta när han har kommit hem :)

Idag var vi uppe ganska tidigt..Molly ville inte sova mer än till kl 07:00 idag så efter busande hela familjen i sängen så Molly skrattade så att hon nästan kiknade så var det dags att gå upp och käka frukost. Vi har bestämt att vi ska införa en ny tradition..på lördagsmornarna så när Molly vaknat så ska vi klä på oss (kan vara bra) och gå ner till byn och handla frallor och mumsigt pålägg..säger vi nu..får väl se hur det blir men tanken är iallafall att vi ska göra så.

Efter frukost så fixade vi i lägenheten och slappade. Sen vid 12-tiden gick vi ner till Sjöö's. LOllo och Erik kom sen också och vi blev bjudna på riktig söndagsmiddag..köttfärslimpa, potatis, brunsås, bönor, ärtor och morötter och lingon. Riktigt riktigt gott!! Och sen efter det var det marängswiss, mätta som bara den blev vi. Tack för en jättegod middag Sjöö's! Efter mycket catching-up så var Lollo och Erik tvungna att bege sig hemåt till Stockholm igen..en 6 timmars bilfärd väntade dem. Vi promenerade en runda upp till Hemköp och inhandlade lite och sen gick vi hem. Har inte gjort många knop nu ikväll..bara busat och kramats med Molly. Hon har varit riktigt gosig ikväll. Och så har vi bytt sängkläder och bytt sida i sängen så nu ligger Dick närmast Molly..hans tur att ta henne om nätterna ifall hon vaknar..samt göra vällingen på morgonen i veckorna då såklart. Ska fixa till datarummet så hon ska flytta in där sen, hon störs nog lite av oss..typ snarkningar (!) och väckarklockor m.m Datorerna ska ut och likaså skrivbordet. Byrå och bokhylla ska vara kvar och sen ska jag fixa en myshörna till henne. Leksakerna ska också in där..ligger i hela vardagsrummet förtillfället. Men det är så det är just nu.

Nu ska jag hoppa i loppelådan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0