Första klippningen

Då har Molly varit hos frissan för första gången. Dick klippte sig idag och passade då på att klippa Molly också. Bort med babyhåret! Så nu kan det nya växa på lite bättre. Molly hade traggat på som bara den hos Mia och ville upp till henne efter att de var klara. Sen hade hon gjort slängpussar när de skulle gå. Hon har varit vääääldigt generös med sina pussar idag..har nog fått ett tjugotal under kvällen...av varierande kvalité..vissa dyngblöta med gapande mun vissa där hon snörper ihop munnen och ger ifrån sig ett smackljud efteråt. Sötnos!

Mat åt hon bra även idag..käkade rester till lunch..stuvade makaroner och falukorv och ikväll var det Crispies fisk med kokt potatis och romsås. Hon åt 2 potatisar och 1 fiskbit, romsås och grönsaker. Dick hade fått nåt laxrecept av Mia som han sa att han ska testa på mig..är skeptisk..men man vet ju aldrig. Gillar inte sån tjock lax...bara tunt skivad..sån man har med gravlaxsås.

Molly trillade innan ikväll igen..precis samma tillvägagångssätt som sist..men denna gången utan blodflöde. Däremot en fläskläpp.

Hade möte med Mia (en annan Mia) på jobbet imorse..gick igenom PersonecP (tidsredovisningsprogrammet)..har börjat att lära mig det nu. Skönt.. Man är riktigt inne i jobbet nu.

Nä nu ska jag snart fixa här lite och sen sängen. Ska ta vaccinations sprutan imorrn em. Hoppas att man inte blir alltför kass av den.. Vissa ha rju varit dåliga i upp mot en vecka och vissa har inte känt nåt alls..jag hoppas på det sistnämnda för på fredag är det partaj hos Karro med jobbegirlsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0