Första jobbedan avklarad!

Då har man börjat att jobba igen. Första dan avklarad. Det gick bra, fick en del gjort ändå. Man kommer SNABBT in i jobbrutinerna igen.. Många som ville prata lite och hälsa en välkommen tillbaka, roligt! Jobbade mellan 08:00-16:30 idag men imorrn är tanken att vara på jobbet vid 07:00 så att man kan gå hem i tid. Det är infört besöks- och telefontider på jobbet nu..skönt! Telefonerna behöver bara vara öppna mellan 10:00-12 och 13:00-15:00..det underlättar mycket! Då hinner man jobba undan en del innan det börjar att ringa och det börjar komma in folk..bygglovshandläggarna kan jobba undan på ett helt annat sätt. Ska nog försöka sitta med personaldelen när telefonen är avstängd och sen göra expediera bygglov m.m på resten av tiden..

Molly och Dick var på öppna förskolan idag, hade gått bra förutom att Molly hade slagit Wiggo i huvudet så han blev ledsen..aja baja Molly! Sen hade de promenerat i ösregnet..tokar! Maten var färdig när jag kom hem, spaghetti med köttfärssås..mumsigt!

Ikväll så slängde Molly bort skorna från skohyllan och klättrade upp på den och satt där en stund..sen klättrade hon ner igen och upp igen..så höll hon på hur länge som helst. Busfia! Hon är en riktig klätterapa..upp och ner från sängarna går på ett kick!

Nä nu väntar snart sängen! Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0