Plaska och spotta är roligt tycker Molly

Jahapp då har loppan lärt sig lite nya påhitt. Plaska lärde hon i och för sig i lördags på babysimmet men idag praktiserade hon det i badbaljan. Plaskade så mycket att mamma också blev blöt..roligt tyckte hon men inte mamma. Sen har hon lärt sig att spotta också..började hos Leona och Benton idag. Elin gjorde ett brum-ljud och direkt nappade Molly på det...sen när vi kom hem så började hon lagra spott i munnen och sen var det jätteroligt  att blåsa ut allt spott..soffan var helt prickig i en radie runt henne och vi fick flytta oss en bit ifrån henne för det for spott kors och tvärs. Tokiga unge!! Ikväll när Dick kom hem från innebandyn kom hon först inte ihåg hur man gjorde utan försökte blåsa genom näsan..gick inget vidare men sen kom hon ihåg hur hon gjorde (tyvärr!) så sen var spottandet igång igen. Man kan ju hoppas att hon har glömt det tills imorrn (you wish tänker nog loppan).

Inatt sov Molly från 20:30-07:00. Härligt! Får hon gärna göra om..hihi.

Imorse hände inte så mycket..var mest bus och badande. I eftermiddags skulle vi egentligen varit hos Thesse och Wille på mamma-barn träff men de var tyvärr lite krassliga (krya på er!) så vi gick till Leona och Benton (som bor tvärs över vägen). Även Elin, Wiggo, Helena och Frans kom dit. Var trevligt!

Ikväll kom loppans mormor och morfar så vi gick en runda medans Dick tränade innebandy. Blev en ganska lång runda plus att vi gick inom Hemköp. På vägen hem så kom Molly på att hon var störthungrig så det var snabba små fötter som vi trippade hemåt på. Väl hemma blev det ersättning och idag smakade det gott (är inte alltid hon vill ha det). Sen var det busande med pappsi medans mammsi duschade.

Imorrn är det babysång, mysigt! Blir nog att vi tar en runda inom Nappe också..nyöppnade imorrn. Roligt att Linda har tagit över det.

Nu ska jag inta sleepingmode. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0