Helgen

Då var det söndag kväll igen...shit vad tiden går snabbt! I fredags var jag och klippte mig..skönt att få det lite tunnare..har ju så tjockt hår. Blev typ samma frisyr som innan men kortare i nacken och lite annorlunda lugg. Brukar ge Érika fria händer..typ gör som du vill och jag trivs alltid i det hon gör.

I lördags var det babysim. Dick badade inte eftersom han va förkyld så han passade på att ta lite foton istället. Gick jättebra att bada..Molly var så duktig så. Blev inte ledsen vid dyken.

Efter badet så var det hem och göra sig iordning sen körde vi mot Helsingborg. Gick in lite snabbt på IKEA..och det var verkligen snabbt! Tro det eller ej... Gick in 15:20 och var ute 15:38. Handlade nån mer haklapp..batterier..bord till Willes stol..haklapp till Wille..nån skål och lite sånt. Körde sen till Carro och Per..men Per var inte hemma. Han visste ju inte att vi skulle komma så han och Emil turade. Vid Laserdome stod vi sen och väntade på Per, Lasse och Emil. Det var Dick, Carro, Vicke, Anna, Henrik och Maja som skulle göra 5-kampen. När vid stod utanför kom Tyringe-grabbarna ut från Laserdome..de var klara då och skulle hemåt igen..komiskt att vi skulle på samma ställe som Roger och kompani. Sen kom tur-killarna. Per blev riktigt överraskad (som varje år..haha).

Var skoj att kolla på när de andra tokade sig..fast det hade varit rätt skoj att vara med också :) Dick var bäst på tjuren..32 sek höll han sig kvar. Sen var det sumo-brottning..nån grej man skulle springa med rep om magen, sånt där som man ska slå ner varandra från en pidestal typ och sen 20 min laserdome på slutet. Dick kom på 3:e plats allt som allt..Carro 2:a och Per vann. Roligt för födelsedagsgrisen :)

Sen bar det hem till Karlsgatan och Carro och Pers lägenhet. Där kom Emely, Leo, Kakan och Maria också. Fick supergod mat och det blev melodifestivalstittande. Sen var det sång och gitarrspelande av Per och Leo och spel på bongotrumma av Lasse..var riktigt bra..de är så duktiga. Hade lite funderingar på att sova där men vi åkte hem..körde strax efter 01 tror jag. Molly sov som en stock trots allt stojjande..duktig flicka!! Hon är verkligen van vid ljud och kan sova varsomhelst. Per fick boken Historian om den magiska bönan och ett paket kaffe av oss..perfekt till en kaffe-tok :)

Idag åkte vi till Rya och kollade stod och snackade lite när brorsan, Malte, mamma och pappa eldade. Malte sov sött i skottkärran när vi kom dit..är den nya barnvagnen :) Brasan brann ner ganska snabbt så vi var inte där så länge.

Har blivit förkyld..så tradigt!!! Nä nu e jag trött som bara den..natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0