Lursjöbadande

Idag har vi varit vid Lursjön med Thesse, Jocke och Wille. Senare Kom även Mia, Noah och Tuva. Var en härlig dag och det var väldigt mysigt där. Blir nog fler trippar dit. Kidsen hade det mysigt i soltältet med alla leksaker :) Det enda loppan sov var när vi körde dit..somnade i bilen typ 7 min..sen skulle hon icke sova..där var ju så mycket roligt att titta på. När vi körde hem hann vi inte från parkeringsplatsen ens innan hon sov.

Varmt har det varit idag..blää..blir toksvettig..som en hormontanta..men så är det. Kom ju åska och regn nu ikväll men jag tycker inte att det har svalnat av så mycket. Regnade hur mycket som helst innan..har nog inte sett att det regnat så mycket nån gång.

Igår grillade vi lite och fam Sjöö kom upp och käkade och drack lite vin. Trevligt! Satt nere på gräsmattan för det var galet varmt i lägenheten.

Igår började Molly med att hon skulle pussas..såg så sött ut när hon närmade sig en med hela munnen öppen..som en tannalös kärring :) Igår blev hon även helvild när Family Guy började på tv:n..helt tokig..skrek rakt ut typ och var i extas..

Kollar på filmen Into the blue just nu men blir nog sängen snart..är lite seg idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0