Hotty hotty!

Sicken varm helg det varit..samtidigt som det är jättehärligt med värmen så måste jag gnälla lite ;) Hade varit skönt med en dag med lite svalare väder och sen kan värmen komma igen..så man får ett litet break typ.

I lördags var jag, Dick, Molly, Thesse och Wille på Väla fast först var vi på rean på Unge. Handlade en jacka till loppansom hon kan ha lite senare..en orange/rosa randig..se nedan.


Sen körde vi som sagt till Väla. Var rea där också..men inte så mycket folk. Handlade 2 klänningar och 1 sån där stor t-shirt som man kan ha som klänning. Dick fick tag i jeans och t-shirt till rockabillyfesten nästa helg. Molly busade lite..hon fick låna en leksak av Wille..efter ett tag och flera affärer senare så såg jag att hon inte hade den längre..såklart hade hon slängt ut den ur vagnen..fick gå igenom affärerna igen som vi varit i och leta..hittade den tillslut i affären som vi var i precis efter att hon hade fått låna leksaken...busunge!

På kvällen var vi bjudna på grille hos Thesse, Jocke och Wille. Var supertrevligt och jättegod mat..och dricka..förutom blåbärscidern ;) Men den gick ner den också :) Till efterrätten kom David, Jenny och Sara..spelade TP utomhus ända tills vi inte kunde läsa vad det stod på korten längre :) Forsatte sen spelandet inomhus och sen blev det lite Buzz också..skoj!

Idag sov vi ganska länge hela familjen. Körde ut till Rya på eftermiddagen och solade och badade. Brorsan, Katta och Malte kom hem från sin Stockholmstripp och joinade oss. Känns att man har fått mycket färg idag..lika bra att passa på när det är fint väder.

Nä nu väntar sängen och imorrn väntar en ny härlig dag (förhoppningsvis!). Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0