Frukostmys och Hovdalalunch

Idag var det frukost hos Elin och Wiggo..gott som bara den..Elin hade bakat scones..när åt man det senast? Var nog typ 10-15 år sedan. Jättegott var det iallafall. Sen efter det åkte jag och Molly till Hovdala och åt lunch med några jobbarkompisar. Var mycket trevligt och gott..deras lunchbuffé är något att rekommendera.

Vi åkte sen tillbaka till Elin, Roger och Wiggo och traggade lite till och drack kaffe :) Molly somnade i Wiggos vagn och sov så sött. Wiggo var på skattjakt och hittade en del grejer :)

Var inom Unge by Sweden också och inhandlade en kofta till Molly..behövdes efter ytterligare rensning av kläder i byrån. På fredag ska hon ha sin fina klänning som hon fick av fam Sjöö för längesedan. Den är strl 74 så nu kan hon ha den..den är så söt! Molly fick en så söt klänning idag av Wiggo..en grön med blommor. Tack Wiggoluren säger loppan!

Nu är det dags för loppelådan..har huvudvärk och lite illamående som jag brukar bli nuförtiden när det är förändringar i vädret..tradigt som bara den.

Natti!

Kommentarer
Postat av: Elin

Varågod Molly!

Kul att du gillade klänningen...bra att du e flicka så min mamma kan köpa söta klänningar me..:)



Ja Wiggo va ju på skattjakt..mmm snus! haha!!

2009-06-18 @ 11:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0