Marknad och tebods besök

Idag bar det av till Hästveda marknad med mamma och Molly. Var riktigt mycket folk där idag..trodde att de flesta skulle ha varit där igår..men så var icke fallet. Förundras över hur mycket skräp det säljs på marknader egentligen och att folk handlar hur mycket som helst. Det enda jag köpte var en munk med choklad och nötter på (som för övrigt var supergod) och bigaråer. Vi gick igenom det ganska fort och man blir mätt på det snabbt..är ju samma stånd kommer ju igen hela tiden. Aja..är ju lite tradition att åka dit.

När vi kom hem igen så hämtade vi upp pappa också och körde mot Markaryd..sen efter små små vägar som inte var större än en cykelväg typ så kom vi fram till Teboden i Stockhult. Kan verkligen rekommenderas..var himlans mysigt och god fika..tog scones och chai-te. Mmm..sconsen serverades med ost och lemoncurd..lemoncurd måste vara en av de godaste sakerna som finns..var tvungen att köpa hem en burk..så nu ska här lagas scones..så kom gärna på fika nån dag och käka scones och te :) Köpte med mig chai-teet hem och så köpte jag även ett te med smak av kokos och ananas..luktade gudomligt!! Är ju inte jättebarnvänligt..står upprade tekoppar och tekannor lite överallt (i lagom höjd för barnahänder) och i affären fanns där en kanna som kostade ca 500:-..inte roligt att välta ner en sån..är det fint väder så att man kan sitta ute är det ju toppen. Fanns barnstolar där och även ett skötbord på toaletten på ovanvåningen. Ägarna var danska..men trevliga ändå :)

Provade de två alternativen som jag hade inför lördag..antingen en rosa klänning från bubbelroom eller en lila klänning från only..blir klänningen från only. Dick gillade den bäst också. Ska bli mysigt att åka på bröllop och att få sova på hotell :) Var ganska komiskt dock..frågade Lina idag vilken fotograf de skulle ha och de ska ha Emelie Ohlsson..har läst hennes blogg i flera år och hon verkar vara väldigt trevlig och tar underbara foton.. Har faktiskt funderat på att kolla med henne om tid till att fota Molly..men vi får se.

Nu ska jag göra som resten av familjen..inta sleepingmode.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Kolla och kommentera gärna bilderna på min blogg! :)

2009-07-10 @ 17:50:56
URL: http://paulinasphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0