Frukostdags och Mollys framsteg

Idag var det frukost hemma hos oss..full rulle som vanligt med många barn och mammor men trevligt är det att träffas. Skönt att vädret var lite svalare..annars hade vi smält bort..så varmt som det var förra veckan. Bollarna som jag köpte till Mollys bollhav var populära..har hittat de lite varstanns..hehe men det är det ska vara när det har varit barn på besök.

Molly har denna veckan börjat dra sig upp mer och mer och igår ställde hon sig på alla fyra själv från sittande..hon stod så en stund och gungade lite och sen gjorde hon värsta volten i luften och hamnade på rygg..fattade inte hur det gick till men men. Och nu i eftermiddag/kväll har hon varit helt tokig..ska resa sig mot allt och försöker hela tiden dra benen under sig för att komma i krypställning. Hon är sur också för hon verkar vilja försöka ta sig nånstanns så mycket och då blir hon sur och grinig. Vill inte bara sitta utan vill antingen klättra på en eller så ska man hålla henne så att hon kan hoppa som en tok. Hon verkar ha mycket energi att göra av med. Och så medveten hon har blivit..hon är en riktig pajas och vet vad hon ska göra för att man ska skratta. Hon har ju även börjat visa lite humör och envishet..hehe..tjohoo here we go!

Nä det blev ett kort inlägg idag. Nu ska jag sova..ska kanske köra till Hästveda marknad imorrn fm..blev aldrig att vi åkte idag. Lär vara mindre folk imorrn..skönt när man har barnvagn. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0