Brrr..

Attans bananer vad det är kallt ute..brr brr brr. Skönt att vi har ok temp i lägenheten, fick veta att det är andra som inte har det i huset..15 grader är ju inte ok alls.

Har varit en mysig dag. Gick ner till Elin och Wiggo vid 13 tiden, Madde och Wilma kom också dit. Mycket trevligt! Och riktigt mumsig fika :) Gick sen upp till Hemköp och shoppade lite frukt, får besök av mamma-gänget imorrn och det blir fruktsallad. Hade tänkt att göra nåt annat eftersom det blivit fruktsallad de senaste gångerna men jag kom inte på nåt annat som är jämförbart med fruktsallad i nyttighetsgrad. Aja fruktsallad e mumsigt.

Fick bilen fixad idag också..blää..1000:- fattigare är familjen Nordström/Selander..hade vi kommit 3-4 dagar senare hade vi nog varit 5000-6000:- fattigare..då hade bromskivorna skraptas sönder (tror jag att det var..är inte så haj på det där..kan väl erkänna att jag bara lyssnade med ett halvt öra på vad Dick sa).

Dick skulle ju träna innebandy ikväll så jag packade in lilla loppan i overallen och körde ut till mammsen och pappsen. Fast först var vi inne på matlusten och köpte mjölk och traggade lite med Katta. Molly var verkligen en toka ute i Rya..snackade och gjorde roliga ljud sjukt mycket..helt toppad. Det tog på krafterna för sen blev vi superhunriga och ville äta..fjantade sig en del i början men sen åt hon bra och somnade. Tur att jag hade pyjamasifierat henne..var bara till att stoppa ner i overallen och sen när vi kom hem ner med henne i sängen..skiter i AD-dropparna idag..har ju bara missat typ 3 ggr på hela tiden.

Idag fyller brorsan 37. Grattis på födelsedagen!!

Dick satte ihop TrippTrapp stolen idag som Molly fick i doppresent..blev väldigt bra..ska testa den imorrn. Så nu har vi stolar till 3 kids..hehe.

Nu är det sovedags. Natti!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-02-19 @ 21:18:36
Postat av: Helena

Hej Systvå!



Angående nyttiga fika kan man alltid gör smoothie med ett fruktspett eller kesella med frusna bär i eller ett fat med nyttiga mackor med pålägg som groddar avokadoskivor m.m låter kanske tradigt men färdigbredda mackor är faktiskt alltid uppskattat, tro det eller ej....

2009-02-19 @ 21:29:28
Postat av: Anna

Ahh tack för tipset sys! Kesella med bär är galet gott..och så enkelt!

2009-02-19 @ 22:53:51
URL: http://mammaochmissmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0