Tripp tripp tripp

Nu trippar Molly på, fast fortafrande kan hon sätta sig ner på knäna och krypa, går väl fortare tycker hon :) Men oj så stor hon blev helt plötsligt! Vår lilla flicka gåååår! Känns som om det var igår som hon låg på rygg och gjorde sina små sit-ups :)

Nu är julen snart här och massa snö har vi! Härligt! I lördags fm så åkte Molly och Wiggo pulka. Mysigt som bara den, och sen drack vi varm choklad som familjen Sjöö hade fixat. Det e vinter det, snö och varm choklad! Skulle bara spetsat den med lite Minttu! :)


Till jul bär det av till blekinge, först hos Mollys farfar med familj och gammelfarmor i Lyckeby och sen till Jämjö till farmor med familj.

Snart är det även dags för lite ledighet..ska bli skönt. Är ledig från em den 23:e till den 4:e januari. Har inte jättemycket inbokat..ganska skönt att kunna ta dagen för vad den blir..göra små utflykter och åka pulka om snön är kvar.


Nä nu ska jag ta och bädda ner mig..har en envis huvudvärk ikväll. Natti!

Kommentarer
Postat av: sofie

Guuud så fina kort på molly... så mysigt att hon börjat gå... då har ni inte en lugn stund nu... Ta hand om er o god jul... Kramiz sofie

2009-12-21 @ 22:57:33
Postat av: Thesse

Vilka söta kort på Molly...lät som en mysig helg!! Tycker hon om att åka pulka?



kramar

2009-12-22 @ 20:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0