Snart nytt år

Då har vi kommit till årets sista dag. Ett händelserikt år lämnar vi bakom oss: Molly utveckling från bebis till liten flicka, föräldrarollen, börja jobba igen efter föräldraledigheten, nya uppgifter på jobbet, varm sommar, nya vänner och mycket mer. Nu tar vi nya tag för året som ska komma och hoppas att 2010 blir ett toppen år!

Skönt det har varit att ha varit ledig.Men vi har haft mycket för oss hela tiden. Var på Väla, Ikea, babyproffsen, leklust och city gross i tisdags. Helt ok med folk och det blev lite handlande. Bland annat en hopphäst till Molly (julklapp från farfar med familj, den var slut över allt i Karlskrona så därför fick vi pengar att köpa den när vi hittade en), fingerfärg, liten monstertruck bil till Molly, sängelhimmel som vi satt upp som en myshörna i Mollys rum, nyårssmycken till mig, didriksons mössa + vantar (fick pengar av Mollys gammelfarmor att köpa nåt till Molly så då köpte vi det) och de är superbra. Vantarna är jättelätta att sätta på och mössan är så mysig!


Hade en mycket trevlig dag som slutade med pizza. Lång dag men mycket trevligt!

Igår var det mamma-barn fika hos Elin och Wiggo. Roligt att träffa alla igen, kidsen har blivit så stora! Molly var populär, grabbarna var på henne hela tiden..hehe :) Efter det körde vi till mamma och pappa och bjöd dem på flygande jacob som Dick firrade. Molly var en galenpanna och höll på med en massa bus hela tiden innan hon slocknade och vi spelade lite chicago.

Molly sover toppenbra i sitt rum, hör inte ett knyst från henne förrens det är dags att vakna. Och hon är så stolt för sitt rum, titta däääääär säger hon hela tiden :)

Ikväll är det dags för nyårspartaj och det är hos Sjöö's vi ska vara. Även Marie, Mads, Ulrika, Ola, Anders, Erica, Anna, Daniel, Theresa, Martin och Moa ska vara där. Riktigt trevligt ska det bli och maten blir nog toppen!

Nu ska jag städa här lite innan det är dags att svira om. Ha en trevlig nyårsafton och ett gott nytt år till er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0