Fullt upp hela helgen

Helgen har gått så snabbt! Redan söndag..fattar inte det.

I fredags hämtade Dick och Molly mig efter jobbet och sen körde vi och handlade. Var så sugna på smörgåstårta så vi köpte en sån på Coop..de är ju från Bjärnums fiskaffär och de gör så sjukt goda smörgåstårtor. Vid 19-tiden kom Wiggo och Roger upp till oss en runda. Molly var jättetrött och var på väg att lägga sig men blev helt galen och pigg när bästisen kom. De busade och pussades och sen var det dags för välling och sängen för Mollys del och Wiggo och Roger gick hemåt för att sova. Började att titta på filmen 2012 men kollade bara på halva.

I lördags körde vi in till stan igen och handlade grejs inför julkortsutskicket och lite gottis på systemet. Körde sen ut en runda till mamma och pappa och kollade ut en julgran som vi ska ha sen närmre jul. På kvällen var det dags för knytisjulmiddag hos Elin, Roger och Wiggo. Var mycket folk där..tror att vi var runt 25 st. Trevligt var det och kidsen röjde järnet :) Gick hemåt vid 22-tiden för att lägga lilla loppan. Sen kollade vi (läs jag för Dick somnade) klart på 2012..den var skitkass..

Idag körde vi till Babyland, IKEA och Babyproffsen. Hittade vad vi skulle på IKEA och på Babyproffsen..köpte en ny vagn till Molly..en sulky. Blev en Teutonia Timmy med rött tyg. Se nedan. Den hade fått bäst i test på flera olika tester och det är visst den vagnen med minst klagomål.

Bild från Teutonias hemsida

Har en Teutonia Prestige idag och den har vi varit jättenöjda med. Frågan är nu åkepåse..är det egentligen lönt nu eller räcker det med overall och filtar..tänkte på om man har åkpåse och skorna är snöiga och våta och man sätter dem i en åkpåse..då blir det icke mysigt i den efter ett tag..tror att vi kommer att köra på filtar och overall.. Dock kommer Teutonias vinteråkpåsar inför 2010 att vara avtagbara på den nedersta delen med tanke på snöiga skor osv. Men då faller konceptet lite med åkpåse tycker jag..

Efter barnvagnsinköp m.m så körde vi till Råå för julfika hos Carro och Per. Mysigt var det och god fika. Skoj att träffa söta Ella. Hon och Molly lekte jättebra och fann varandra direkt.

Nu är det dags att sova inför en ny jobbevecka. Natti!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej Vännen! Fin Vagn! Finns det ingen fotsack att köpa till den? Jag har ju en Scooter med fotsack och det är kanon. Det trär man ju bara över barnets ben och fötter och fäster på suffletten, kanonbra!!!! och lätt att ta av om det blir för varm! Kramisar

2009-12-07 @ 09:17:13
Postat av: SYS

Fin vagn och ryggsäck, dom är så himla söta fjällrävens ryggsäckar, man får lite flashback...Det med vagnen och åkpåse beror lite på om hon kommer att ligga och sova mycket eller ej i den. (Ligger dom ute och sover i egna vagnar på förskolan tex?) Vi har aldrig använt nån åkpåse utan vi hade också en typ av fotsack till vår brio men mest använde vi filtar och ev regnskyddet. Dom är ju oftast rätt varma dom små liven...

2009-12-07 @ 20:54:12
Postat av: Thesse

Vilken fin vagn, blir ju kanon =)



kram

2009-12-08 @ 20:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0