Dags igen

Då är det dags för lite bloggande igen..måste verkligen bli bättre på det här!

Julafton har passerat och den spenderades i blekinge hos Dicks släkt. Lillejulafton kom vi upp till Lyckeby och där käkade vi ocg drack gott..tacos o rödvin..mmm!! Molly höll igång och somnade sen som en stock. Jag som var minst trött gick sen o la mig vid 11 eller nåt. Molly vaknade på natten och var ledsen men somnade om igen ganska snabbt.

På julaftons morgon hade tomten varit och lagt ett paket till henne. En pekbok från Bamse :) Vid halv tolv-tolv åkte vi till Dicks farmor allihopa för att käka julmat med Dicks pappa och släkt. Gottigott och sen kom tomten också :) Molly var inte rädd och for rundor och bryde sig inte jättemkt om paketen. Vid 16 åkte jag, Dick och Molly till Dicks mamma med familj för att fira där så då var det dags för julbord nr 2. Proppmätt var man efter det. De har lite annorlunda julbord än hemma hos min familj, risgrynspudding är ett exempel som de har till all annan julmat och förra året vi firade i blekinge hade Dicks mamma mini kroppkakor till den andra julmaten. Efter maten kom dagens andra tomte men denna tomten var lite läskigare tyckte Molly och ville inte riktigt gå nära..men sen när hon hade kollat läget så sa hon både tack tack och hejdå. Hon fick väldigt fina grejer..bla snowracer, kläder, pengar, dockor, väska, böcker m.m Efter att tomten varit där blev Molly jättetrött så hon fick gå och nana. När hon somnade kollade vi andra på filmer från när Dick och hans syskon var små och sen spelade vi när och fjärran tilll klockan 01:30 och käkade ris a la malta.




På natten till juldagen vaknade Molly och var ledsen..tror det har att göra lite med att hon har börjat att gå. Mkt som snurrar i lilla huvudet då. Hon sov till halv nio och sen var det full rulle. Dock var hon en liten klumpeduns och lyckades trilla och slå sig tre gånger, fast ena gången blev hon nersprungen av Zicco (hunden i Jämjö). Efter lite frukost så gjorde vi inte mkt..slappade och vid halv två åkte vi in till Lisa och Bengt (Dicks mormors syster som även är hans gudmor). Där blev det lite julmat till och Molly körde hela sitt register och charmade dem totalt. Hon gick väldigt mycket och reste sig själv också. Efter det så körde vi söderut igen, körde inom mamma och pappa där även brorsan med familj var. Julmat och Molly fick öppna sina julklappar som hon fick av dem. En stor mjukishund och en innebandyklubba. Kusin Malte och hon busade som bara den och hon skrattade som bara den när han bar omkring henne. Även denna natten vaknade hon ledsen..kan vara gåendet samt att det varit många olika folk.

Annandagen spenderades hos Sjöö's där även Jenny var..har saknat denna människa så himlans mycket så det var skoj att få krama och snacka med henne. Molly och Wiggo fick fina julklappar av Jenny..tack gumman! Stannade kvar på kvällen hos Roger och Wiggo då Elin drog iväg på kasedans :) Molly och Wiggo busade som vanligt och Wiggo vägrade släppa sin dammsugare som han hade fått i julklapp :) Ja just det ja..glömde säga att Molly sov till 10..mycket ovanligt..men hon var nog trött efter allt stojande i jul.

Idag har vi röjt ut i datorrummet samt rensat i förrådet på vinden så vi kunde flytta upp grejerna från datorrummet dit. My gosh vad grejer man har samlat på sig??? Slängt en jäkla massa! Så nu ligger Molly och sussar sött i sitt egna rum. Hon har tyckt att vi har varit skittradiga idag när vi har rensat och inte kunnat busa så mycket med henne.

Nä nu är det nog natti natti för min del. Upp imorrn och dra till Helsingborg med Sjöö's på en liten utflykt. Härligt med semester!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Puss gumman!

2009-12-29 @ 18:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0