Underbart väder

Härligt väder det är! Hoppas att det håller i sig nu..vill inte ha tillbaka vintern. Nu vill vi ha solsken, ballerina-skor och vårjacka!

Idag var det dags för mamma-barn gympa. Elin körde hårt med oss som vanligt, härligt efteråt. Nästa måndag är det röd dag så då är det ingen gympa..får ut och gå en powerwalk istället den dan.

Efter gympan gick vi hemåt och käkade middag. Molly åt sin favvo-rätt..Biff Stroganoff. I en obevakad nano-sekund så satte hon ner handen rakt i maten och såklart upp med hela handen i ansiket och sen tog vi tag i haklappen och körde runt den lite i ansiktet också..resultatet ser ni nedan:


När vi hade rengjort loppan så gick vi ner till Matlusten och handlade lite fika och mötte upp Elin och Wiggo. På vägen hem kom vi fram till att vi skulle gå hem till fam Sjöö istället för att sitta vid Kuran..men när vi kom dit skymdes solen av alla träden..aja så kan det vara..mysigt var det iallafall och kidsen hade det skönt på täckena med en filt över sig. Tillsist blev det dock för kyligt så vi gick in och busade lite istället. Molly körde sina vårskrik och Wiggo övade på att ta sig runt på golvet. Snart kryper han säkert!

Väl hemma igen så firrade jag middag bestående av panerade kotletter och klyftpotatis med zucchini, paprika och aubergine. Var väldigt gott! Stjärna i kanten till mig :)

Idag fixade vi även så att Molly har sittdelen i vagnen nu..ska testa och se hur det går. Funkar det inte så byter vi tillbaka och så får hon göda till sig lite. Hon kan nog tycka att det är roligt att se sig omkring..nyfiken som hon är.

Nu ska jag sova..kanske att jag och loppan hänger på mammorna som promenixar imorrn på slingan. Hade varit skönt. Får se hur dagsläget ser ut. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0