Påskfirande

Fredagen bjöd på härligt solsken så vi var ute större delen av dagen. Gick ner till fam Sjöö med ett lite kläder som Molly lånat av Wiggo. Där var Marie och Ante, trevligt att träffa dem. Sen gick vi upp till Ivars och käkade mjukglass..gottigottgott!! Jag och Dick traskade sen upp till brorsan men där var ingen hemma så vi gick till Hemköp och inhandlade kvällsmat. Blev varm smörgåstårta. Gick och la oss tidigt..var trötta som bara den..var nog allt trippande i solen.

Lördag vid 11 så körde vi mot blekingelandet igen. Denna gången bar det av till Lyckeby (typ förort till Karlskrona) där Dicks pappa med familj bor. Även Dicks styvmammasmamma, Dicks farmor och Tettes pojkvän Jimmy var med och såklart Tette och Jimmys hund Gimli. Var riktigt trevligt! Det bjöds på kroppkakor med alla tillbehör och supergod efterrätt bestående av pannacotta som Ida hade gjort. Gott!! Var rätt sega sen så vi satte oss i solen och pimplade vin och sen gick vi ut på en promenad, kollade in det nya området som ska bebyggas. Synd att de bara hade börjat att schakta..hade varit roligt att se vilka husfirmor som bygger där (arbetsskada). På kvällen blev det slappe framför TV:n, såg Robinson och filmen som var eftråt. Molly var jätteduktig hela dagen, blev bara ledsen 2 ggr..ena gången när hon slog sin leksak i matbordet och fick tummen under så den klämdes..andra gången när vi bar upp henne i sängen på kvällen och hon kom på att hon faktiskt var jättehungrig.

Idag vaknade vi av att Molly krafsade på sängen, skulle bara kolla vad hon hittade på och lutade mig fram lite och typiskt så såg hon mig och blev helvild..sprattlade och tjoade och tjimmade. Så det var bara till att ta upp henne :) Käkade frukost och vid 11:30 var det middag hos Dicks farmor. Blev porterstek, oj vad gott det var. Funderar på att testa göra det nån dag. blir väl inte lika gott dock. Körde hemåt ochvar i Tyringe vid 15. Körde direkt till Sjöö's och där var även Lollo och Erik och sen kom Jenny och Chrille också...var bara Anna och Daniel som saknades. Var roligt att träffa dem..var så länge sedan!! Är alltid lika roligt att träffa dem..härligt att vi alla umgås fortfarande efter typ 14 år (som jag har känt er..ni andra har ju känt varandra längre). Kvällen har det varit slappe..ska nog snart hoppa ner i loppelådan..man blir trött av att vara på resande fot :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0