Dadadadada

Dadadadaaa säger Molly hela tiden nu. Hon kom på att hon kunde säga så i eftermiddags och sen har hon kört på det spåret hela kvällen! Och emellanåt så skrattar hon ett jättelustigt skratt..typ som om hon själv tycker att hon är jätterolig. Man kan sitta i timmar och bara titta och lyssna på henne..hon har så mycket skit för sig. På tal om skit så har on börjar att fisa en massa nu. Och sitter hon i sin stol så tittar hon på mig och flinar när hon har släppt sig för så låter det ju extra mycket..busunge!!

Idag var det mamma-barn gympa. Elin körde ett Pump-pass idag..härligt för de stackars musklerna. Man behöver ju blir lite starkare. Tror att jag ska börja gå kontinuerligt på Pump sen..Mia och Thesse ni är väl också på? :) Efter gympan gick vi hem och käkade och duschade. Sen gick vi ner till Sjöös och sörplade lite kaffe och åt knäckemacka :) Hade med mig hemmagjort fruktmellanmål till Molly som hon glatt åt av. Även Emma, Thesse och Wille kom dit. Najs najs!

Blev grillat till kvällsmat..mumma!

Sitter och lyssnar på Dick..eller ja hans dator..han sitter och letar upp gamla Offspring och Green Day låtar..de är så bra..man kan dem ju utantill nästan.

Molly har börjat att trilskas med vällingen på kvällen..på morgonen fungerar det utmärkt men nu på kvällen så kastar hon sig bakåt i knäet på en och går upp i brygga och så håller hon på..sätter man in nappflaskan så käkar hon lite grann och gör så igen och sen käkar hon lite till och osv.. Läste nånstanns på nätet att det är rätt vanligt att de trilskas en del i början..hon var ju så duktig förra veckan. Ni som läser..hur gick det för er när ni introducerade välling?

Har hittat en dator som jag hade velat ha..mest för färgens skull :) Fin va?


Imorgon är det dags för BVC. 6 månaders kontroll. Ska bli roligt att se hur mycket loppan har gått upp och växt.

Nu ska jag inta sleepingmode. Natti!


Kommentarer
Postat av: Mia

Pump kontinuerligt... ABSOLUT! Det hade varit super, det behöver jag verkligen! =)

2009-04-21 @ 09:41:13
Postat av: Elin

Bloggen har ju blivit jättefin!! Ja vill me ha så fin, thi...kram

2009-04-21 @ 22:06:45
Postat av: Elin

Bloggen har ju blivit jättefin!! Ja vill me ha så fin, thi...kram

2009-04-21 @ 22:08:20
URL: http://mammaochwiggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0